Catalunya Diari

La sisena edició del Camp de Treball d’Alcarràs acull 25 joves provinents d’arreu de Catalunya

Els participants rehabilitaran pisos del municipi i pintaran un mural a la façana del Servei d’Atenció Diürna «Entrecamins»

Imatge dels joves
Imatge dels joves | LleidaDiari.cat

Un total de 25 provinents de tota Catalunya participen aquests dies en la sisena edició del Camp de Treball d'Alcarràs, una iniciativa que duu per nom «Coopera amb Alcarràs». De l'1 al 15 de juliol, els joves participants realitzaran tasques de rehabilitació en diversos pisos del municipi, de persones en situació de vulnerabilitat, bàsicament pintura i manteniment; alhora que s'implicaran directament en la millora de les condicions d'habitabilitat d'aquests pisos.

Així mateix, els participants en aquest Camp de Treball d'Alcarràs, també duran a terme una acció comunitària, que consistirà a dissenyar un mural a la façana del Servei d'Atenció Diürna «Entrecamins», juntament amb infants i joves de la vila. La sisena edició del Camp de Treball d'Alcarràs es realitza en col·laboració amb la Fundació Josep Carol, i amb el suport de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.


Comentaris

envia el comentari