Catalunya Diari

La Soll cedeix la gestió del seu bar a persones afectades per la crisi de la Covid-19

Les bases del concurs es poden trobar a la pàgina web de La Soll i les persones interessades en la cessió han de presentar un projecte que les compleixi

Imatge d'un bar amb diversos clients que beuen cervesa
La Soll cedirà aquest estiu la gestió del seu bar a persones afectades per la crisi de la Covid-19 | Europa Press

L'espai autogestionat i cooperatiu La Soll de Tàrrega ha decidit treure a concurs la gestió de les seves instal·lacions. Totes les persones o negocis afectats per la crisi que ha produït la Covid-19 podran presentar el seu projecte responent el formulari.

La cessió serà durant els mesos d'estiu i permetrà la gestió del bar i la terrassa del que disposa l'entitat. Les bases del concurs es poden trobar a la pàgina web de La Soll i les persones interessades en la cessió han de presentar un projecte que les compleixi.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu.  FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Condicions que cal complir

Algunes de les condicions que cal complir són la reducció al màxim de l'ús de plàstics, no tolerar cap mena d'actitud racista, masclista o homòfoba dins l'espai o la terrassa o el reciclatge. Aquestes bases s'han fet seguint l'ideari de La Soll, un dels pilars de la seva existència. Les persones interessades podran presentar el seu projecte fins al dia 14 de juny. Un cop recollides totes les propostes la comissió les portarà a votació de les sòcies de La Soll de forma anònima.


Comentaris

envia el comentari