Catalunya Diari

La Soll organitza un Tast de Vermuts amb l’especialista Carles Bargalló

A banda de la classe i les 6 degustacions, també hi haurà la típica Fórmula Targarina consistent en patates, olives, fuet, formatge i salsa secreta

Cartell de l'esdeveniment cultural organitzat per la Soll de Tàrrega
La Soll organitza un Tast de Vermuts amb l’especialista Carles Bargalló el 4 de juliol | LleidaDiari.cat

L'espai autogestionat La Soll de Tàrrega organitza el pròxim dissabte 4 de juliol a les 12.30 hores un Tast de Vermuts a càrrec de Carles Bargalló Guinjoan, un especialista en la matèria que oferirà una master-class d'introducció al món del vermut a través de 6 degustacions diferents provinents d'arreu del món. Bargalló, doctorand en enologia i especialitzat en begudes espirituoses, coneix molt bé aquest sector i té una àmplia experiència en organitzar tastos, sobretot a la zona de Reus i Tarragona.

Aquesta beguda té una llarga trajectòria a darrere però en els últims anys s'ha tornat a popularitzar amb l'aparició de diversos productors que l'han convertit en una de les begudes predilectes a l'hora de l'aperitiu.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

També hi haurà la típica Fórmula Targarina

A banda de la classe i les 6 degustacions, també hi haurà la típica Fórmula Targarina consistent en patates, olives, fuet, formatge i salsa secreta per viure l'aspecte més social del vermut. Les inscripcions al Tast de Vermuts ja estan obertes a través del formulari (https://forms.gle/Er81ArQ76US8goLb9) o enviant un correu electrònic a [email protected] amb un preu de 15 euros per als socis i 18 euros per als no socis. Les places estan limitades a un màxim de 20 persones i l'organització prendrà totes les mesures corresponents per mantenir les distàncies de seguretat i mesures d'higiene.


Comentaris

envia el comentari