Catalunya Diari

La Soll de Tàrrega organitza la xerrada 'Què hi ha darrere la fruita que consumim?'

Juntament amb la Plataforma Fruita amb Justícia Social, es farà una xerrada sobre la situació de les persones temporeres a la província

Cartell de l'esdeveniment organitzat per la Soll de Tàrrega
La Soll de Tàrrega ha organitzat una xerrada oberta a tota la ciutadania | LleidaDiari.cat

La Soll de Tàrrega organitza aquest dijous a les 20.00 hores del vespre una xerrada oberta a tota la ciutadania sobre la fruita de proximitat.

La secció de pensament crític de l'entitat aposta per fer conèixer problemàtiques properes i del territori, és per aquest motiu que, juntament amb la Plataforma Fruita amb Justícia Social, es farà una xerrada sobre la situació de les persones temporeres a la província.

 

Exigeix una fruita amb un segell de qualitat

La Plataforma lleidatana va sortir l'any 2018 amb un manifest que exigeix una fruita amb un segell de qualitat que garanteixi els drets socials i laborals de les persones temporeres i immigrades. En les seves accions i aparicions públiques denuncien la situació actual de les treballadores i pressionen a les administracions perquè la seva situació millori. L'espai cooperatiu i autogestionat La Soll ha apostat sempre per un consum de proximitat, sostenible i just. Les campanyes de zero plàstics i de productes quilòmetre zero que s'han dut a terme durant l'any en són una mostra.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari