Catalunya Diari

La Soll organitza una xerrada sobre 'Els Infants i les noves tecnologies'

L'accés a la xerrada és lliure i gratuït i forma part del cicle de xerrades

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Com han d'utilitzar els mòbils els infants? Quantes hores poden estar davant una pantalla? Quina tasca han de tenir els adults? Aquestes i moltes més preguntes s'intentaran resoldre en la xerrada 'Els Infants i les noves tecnologies' que tindrà lloc el pròxim divendres 10 de gener a La Soll de Tàrrega a partir de les 19.30 hores.

L'especialista Montse Camps serà l'encarregada de parlar de la influència de les noves tecnologies en els infants partint de quines són les seves necessitats reals segons l'etapa evolutiva en què es troba cada infant.

L'accés a la xerrada és lliure i gratuït

L'accés a la xerrada és lliure i gratuït i forma part del cicle de xerrades que organitza la secció de Pensament Crític de La Soll, situada a la plaça de les Nacions Sense Estat de Tàrrega. En aquest sentit, el dijous vinent comencen també les sessions de música per a nadons impartides per Més que musiquetes i Núria Calaf. Les sessions seran cada dijous durant els mesos de gener, febrer i març, segons les inscripcions. El taller va dirigit a famílies amb nadons a partir de 36 mesos i per apuntar-se cal enviar un correu a lasolltarrega@gmail.com

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari