Catalunya Diari

La Soll realitzarà un TastaBirres per inciar-se al món de la cervesa artesana

L’activitat tindrà lloc a davant del local situat a la Plaça de les Nacions i les explicacions del TastaBirres aniran a càrrec de Jordi Segarra

Cartell del TastaBirres
Cartell del TastaBirres | LleidaDiari.cat

L’espai cooperatiu i autogestionat La Soll organitzarà aquest divendres 20 de juliol a partir de les 21.00 hores un TastaBirres on els assistents podran delectar fins a sis varietats diferents de cervesa artesana i conèixer millor tot aquest món que cada vegada guanya més adeptes. L’activitat tindrà lloc a davant del local situat a la Plaça de les Nacions i les explicacions del TastaBirres aniran a càrrec de Jordi Segarra, un dels propietaris de la cerveseria artesana Matoll de Belianes i que també és un dels organitzadors de la Fira de la Cervesa Artesana de Tàrrega.

L'objectiu és fer una iniciació en el camp de la cervesa artesana i en concret es delectaran sis varietats diferents: una hoppy lager, una ipa, una flower ale, una fruit aged, una imperial stout i una brown ale. El preu de l’activitat organitzada per l’Espai Gastronòmic de la Soll és de catorze euros pels socis i divuit pels no socis. Les places són limitades i encara es poden reservar enviant un correu electrònic a [email protected]

Fira de la Cervesa Artesa

Cal recordar, que el passat mes de juny Tàrrega també es va convertir en seu de la cervesa amb la celebració de la Fira de la Cervesa Artesana. L'Associació Agrat i Matoll, van valorar molt positivament la sisena edició que es va celebrar el dissabte 2 de juny a Tàrrega amb un èxit de públic que va omplir l'Espai Can Colapi del Reguer durant tota la jornada. Al vespre va ser quan es va registrar més assistència de gent en una jornada on la climatologia va acompanyar.

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | Cedida

La ubicació de la festa va estar celebrada per tothom per guanyar en espai, comoditat i capacitat per fer-hi més activitats paral·leles durant les quinze hores que va durar el certamen i on es van servir un total 2.700 litres de cervesa artesana, record del certamen i que supera els 2.300 que es van vendre l'any passat.


Comentaris

envia el comentari