Catalunya Diari

La Soll de Tàrrega anul·la la xerrada d'Open Arms d'aquest dissabte dia 11

L'ONG ha estat reconeguda amb diversos premis per la seva imprescindible tasca humanitària

L'ONG Proactiva Open Arms, dedicada a rescatar del mar a refugiats i refugiades que arriben a Europa, tenia previst realitzar aquest dissabte 11 de gener a les 12.00 hores del migdia una xerrada a La Soll de Tàrrega, situada a la plaça de les Nacions Sense Estat. Això no obstant, han informat que, per motius personals del ponent, queda suspesa i que s'espera que es pugui comunicar una nova data per a més endavant.

 

Un voluntari d'Open Arms era l'encarregat d'impartir la xerrada on anava a explicar la seva experiència personal en les diferents missions on ha col·laborat i quines són les tasques que organitza l'entitat. L'ONG ha estat reconeguda amb diversos premis per la seva imprescindible tasca humanitària i funciona gràcies als donatius i a l'equip de voluntaris que la conformen.

 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

L'accés a la xerrada és lliure i gratuït

A més del salvament marítim i la tasca de denúncia, també tenen un equip de suport a terra, format per psicòlegs i psicòlogues que recolzen als socorristes, donat que la seva tasca suposa un fort impacte tant físic com emocional.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari