Catalunya Diari

La Soll de Tàrrega organitza un TastaOlis Premium

El divendres 30 de novembre a partir de les 20.00 hores

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

La secció gastronòmica de l'espai cooperatiu i autogestionat La Soll organitzarà aquest divendres 30 de novembre a partir de les 20.00 hores un TastaOlis Premium on els assistents podran delectar cinc varietats diferents d'olis d'olives Premium de proximitat i conèixer millor tot aquest món que cada vegada guanya més adeptes. L'activitat tindrà al local situat a la plaça de les Nacions Sense Estat i les explicacions del TastaOlis aniran a càrrec del sommelier Adrià Dalmau, fundador de l'oli Premium 'Nou segons' d'Arbeca i amb amplis coneixements sobre aquest sector.

El tast s'estructurà en dues parts: una primera introducció teòrica en relació a l'Oli d'Oliva i especialment en el segment Premium. I, una segona part pràctica, on els assistents aprendran tot el procés de tast de l'Oli d'Oliva descobrint tots els aromes i sabors a través del tast de cinc Olis d'Oliva Premium de proximitat. El preu de l'activitat organitzada per l'Espai Gastronòmic de la Soll és de deu euros per als socis i tretze euros per als no socis. Tindrà una durada d'una hora i mitja, les places són limitades i ja es poden reservar enviant un correu electrònic a lasolltarrega@gmail.com.

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

L'èxit de la fira de l'oli de Maials

La 21a la Fira de l’Oli Verd de Maials ha tancat portes aquest diumenge amb l'assistència de més de 12.000 persones i la venda d'uns 14.000 litres d'aquest producte. El certamen, que s'ha allargat durant tot el cap de setmana i en el marc del qual s'han dut a terme diverses degustacions i tallers, està plenament consolidat i vol potenciar aquest tipus d'activitats paral·leles de cara a les pròximes edicions, així com ampliar la superfície d'exposició de maquinària agrícola. 

Pel que fa a la campanya de recollida de l'oliva, enguany en destaca la seva qualitat tot i que caldrà analitzar els efectes que hagi pogut causar l'arribada tardana de les pluges a les zones on el cultiu continua sent de secà. El saló compta amb gairebé un centenar de parades però el seu producte protagonista és l'oli verd elaborat a la cooperativa de Maials.


Comentaris

envia el comentari