Catalunya Diari

INVITACIÓ:

Uneix-te al nou grup oficial de Facebook de LleidaDiari, info al minut del Coronavirus a Lleida. Clica aquí, T'ESPEREM!

La Soll de Tàrrega organitza una xerrada sobre com combatre el feixisme

L'acte comptarà amb la participació d'Arnau Carné, editor de Tigre de Paper, i Joan Sebastià Colomer, membre d'Endavant
Cartell de l'esdeveniment
La Soll organitza una nova xerrada aquest pròxim dissabte | LleidaDiari.cat

L'espai cooperatiu La Soll de Tàrrega oferirà aquest dissabte 29 de febrer a les 12.00 hores del migdia una xerrada sobre el llibre 'Com combatre el feixisme i vèncer?' escrit per la marxista i feminista alemanya Clara Zetkin.

 

L'acte comptarà amb la participació d'Arnau Carné, editor de Tigre de Paper, i Joan Sebastià Colomer, membre d'Endavant, l'organització socialista d'alliberament nacional dels Països Catalans.

 

  • 🔴 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 

Analitza els factors que propicien el creixement del feixisme

'Com combatre el feixisme i vèncer?' es va escriure el 1923 quan Clara Zetkin va saber anticipar el creixement de l'extrema dreta i els perills que l'acompanyaven. La conjuntura actual té molts paral·lelismes amb el moment en què Zetkin va escriure el text i, per aquest motiu, s'ha volgut recuperar aquest document únic i pioner, on analitza els factors que propicien el creixement del feixisme, caracteritza la naturalesa d'aquesta ideologia i acaba traçant unes línies magistrals sobre per què i com s'ha de combatre.

 

La xerrada està organitzada per la secció de 'Pensament Crític' de La Soll', serà oberta a tothom i tindrà lloc al local situat a la plaça de les Nacions Sense Estat a partir de les 12.00 hores del migdia d'aquest dissabte.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari