Catalunya Diari

Solsona busca personal per a la propera temporada de bany a les piscines municipals

Els dies 2 i 3 de maig es tanca el termini d'admissió de sol·licituds
Imatge d'arxiu de la piscina municipal de Solsona. | LleidaDiari.cat

L’Ajuntament de Solsona ha publicat les convocatòries per a la selecció de personal per concurs lliure en règim laboral temporal de diverses places per a la propera temporada de bany a les piscines municipals. Cal cobrir un lloc de coordinador de les activitats i les instal·lacions, diverses places de monitor, el nombre de les quals dependrà del volum d’inscripcions a les activitats, i dues de taquiller. El 2 de maig es tancarà el termini d’admissió de sol·licituds a l’OAC municipal per concursar al lloc de coordinador, i l’endemà per a la resta.

Les persones aspirants a la plaça de coordinador han de disposar del diploma de director d’activitats de lleure infantil i juvenil expedit per la Direcció General de Joventut, el certificat de professionalitat de direcció i coordinació d’aquest camp o el de tècnic d’animació sociocultural i turística. La contractació serà de l’1 de juny al 31 d’agost a temps complet amb un horari que es distribuirà en funció de les necessitats del servei. Per participar en el procés selectiu de monitors, cal tenir el títol de graduat en educació secundària obligatòria o equivalent. El contracte serà per 21 hores setmanals prestades els matins de dilluns a divendres i una hora més de programació setmanal. En aquest cas la durada dependrà del volum d’infants inscrits a les activitats, que començaran el 26 de juny. Finalment, les bases estableixen els mateixos requisits de formació per als candidats a taquiller, que seran contractats del 20 de juny fins al 31 d’agost a temps parcial amb un horari de dilluns a diumenge segons els torns establerts.  

  

L’Ajuntament

Enguany les places de socorrista per a les piscines municipals de Solsona es cobriran mitjançant la contractació d’una empresa externa, davant les dificultats de trobar candidats els últims anys. Precisament les properes hores el consistori publicarà al perfil del contractant del web municipal les bases del concurs per contractar aquests serveis. Comentaris

envia el comentari