Catalunya Diari

Solsona busca tres tècnics per contractar a través de Garantia Juvenil

L’oferta s’adreça a joves amb titulació universitària o grau de formació professional per a un període de sis mesos a partir de final de mes

L'Ajuntament de Solsonabusca tècnics d'Educació, Transparència i Cultura i Habitatge per a un període de sis mesos a partir de final de setembre. El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat al consistori una subvenció per a la contractació a jornada completa de tres tècnics en pràctiques a través del programa Garantia Juvenil.

Aquesta oferta s'adreça a persones de menys de 30 anys amb titulació universitària, d'FP de grau mitjà o superior o certificat de professionalitat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En aquesta edició, els projectes municipals en els quals treballaran aquests joves són la creació de l'entorn d'aprenentatge de Solsona, l'actualització i creació de continguts de transparència i participació i la redacció del Pla municipal de cultura, així com donar suport a la Borsa d'Habitatge de Lloguer.

L’oferta s’adreça a joves amb titulació universitària o grau de formació professional per a un període de sis mesos a partir de final de mes
L’Ajuntament de Solsona busca tres tècnics per contractar a través de Garantia Juvenil | LleidaDiari.cat

Informació i inscripcions a l'Oficina de Treball

Per participar en el procés de selecció és imprescindible que les persones aspirants reuneixin algun d'aquests perfils, estiguin inscrites com a demandants d'ocupació no ocupats al SOC i al Registre de Garantia Juvenil. Ho poden fer a l'Oficina de Treball de Solsona, demanant hora al telèfon 900 800 046. Els joves que hagin participat en el mateix programa en els exercicis 2019 i 2020 queden exclosos d'aquesta convocatòria.


Comentaris

envia el comentari