Solsona treu a concurs tres places d’oficial per al servei municipal de l’aigua

També es constituirà una borsa de treball amb les persones que superin el procés
Imatge de l'ajuntament de Solsona | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Solsona treu a concurs tres places d'oficial de brigada per al servei municipal de l'aigua i per constituir una borsa de treball. La contractació serà en règim laboral a temps complet. Dues de les places tindran un contracte temporal d'un any per convertir en indefinit, mentre que la tercera es cobrirà mitjançant un contracte de relleu, que passarà a ser indefinit quan la persona rellevada sigui baixa definitiva per jubilació.

 

Les tasques d'aquests llocs de treball consisteixen en el manteniment i la reparació de les estacions de bombeig, les basses de decantació i la potabilitzadora, les línies generals i la xarxa d'aigua potable urbana; el suport en el control de la cloració de l'aigua; les guàrdies pròpies del servei; la lectura de comptadors i treballs complementaris d'oficial de paleta i electricista, i el maneig dels sistemes de telecontrol de la xarxa, entre d'altres. Per optar al procés selectiu, cal tenir el títol de graduat en ESO, escolar, tècnic auxiliar o qualsevol altre títol declarat equivalent i disposar del permís de conduir vehicles de classe B. Per mitjà de l'apartat d'ofertes d'ocupació del web www.ajsolsona.cat es poden descarregar les bases completes del concurs, el model de sol·licitud i el temari de la prova teòrica.

 

Altres ofertes de treball en ajuntaments de Lleida

L'Ajuntament de La Granja d'Escarp ha obert dues convocatòries laborals per a un lloc de treball d'administratiu i un altre d'agutzil. Segons han especificat a través de l'anunci de l'oferta, ambdues convocatòries es tanquen el pròxim 25 d'octubre i per accedir a elles s'han de complir una sèrie de requisits. Concretament, per a la plaça d'administratiu es tracta d'una plaça la qual s'aconseguix a través d'un procés de concurs de mèrits i, seguidament, per un sistema de selecció.

 

La plaça és temporal i es demanar tenir el títol de batxillerat, o una FP1 o FP2, un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior. Tanmateix, les persones que es presentin hauran de tenir el nivell C de català.Per la seva banda, la convocatòria d'agutzil és la d'un concurs per oposició i, com a requisits, el candidat ha de tenir el graduat escolar, l'EGB o l'ESO. En aquest cas, la plaça es destinarà a una persona que estigui en situació laboral d'atur. Podeu trobar tots els detalls d'aquestes convocatòries a: https://www.seu-e.cat/web/lagranjadescarp.

  Comentaris

envia el comentari