Catalunya Diari

Solsona treu a concurs tres places d’oficial per al servei municipal de l’aigua

També es constituirà una borsa de treball amb les persones que superin el procés

Imatge de l'ajuntament de Solsona
Imatge de l'ajuntament de Solsona | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Solsona treu a concurs tres places d'oficial de brigada per al servei municipal de l'aigua i per constituir una borsa de treball. La contractació serà en règim laboral a temps complet. Dues de les places tindran un contracte temporal d'un any per convertir en indefinit, mentre que la tercera es cobrirà mitjançant un contracte de relleu, que passarà a ser indefinit quan la persona rellevada sigui baixa definitiva per jubilació.

Les tasques d'aquests llocs de treball consisteixen en el manteniment i la reparació de les estacions de bombeig, les basses de decantació i la potabilitzadora, les línies generals i la xarxa d'aigua potable urbana; el suport en el control de la cloració de l'aigua; les guàrdies pròpies del servei; la lectura de comptadors i treballs complementaris d'oficial de paleta i electricista, i el maneig dels sistemes de telecontrol de la xarxa, entre d'altres. Per optar al procés selectiu, cal tenir el títol de graduat en ESO, escolar, tècnic auxiliar o qualsevol altre títol declarat equivalent i disposar del permís de conduir vehicles de classe B. Per mitjà de l'apartat d'ofertes d'ocupació del web www.ajsolsona.cat es poden descarregar les bases completes del concurs, el model de sol·licitud i el temari de la prova teòrica.

 

Altres ofertes de treball en ajuntaments de Lleida

L'Ajuntament de La Granja d'Escarp ha obert dues convocatòries laborals per a un lloc de treball d'administratiu i un altre d'agutzil. Segons han especificat a través de l'anunci de l'oferta, ambdues convocatòries es tanquen el pròxim 25 d'octubre i per accedir a elles s'han de complir una sèrie de requisits. Concretament, per a la plaça d'administratiu es tracta d'una plaça la qual s'aconseguix a través d'un procés de concurs de mèrits i, seguidament, per un sistema de selecció.

La plaça és temporal i es demanar tenir el títol de batxillerat, o una FP1 o FP2, un Cicle Formatiu de Grau Mitjà o Superior. Tanmateix, les persones que es presentin hauran de tenir el nivell C de català.Per la seva banda, la convocatòria d'agutzil és la d'un concurs per oposició i, com a requisits, el candidat ha de tenir el graduat escolar, l'EGB o l'ESO. En aquest cas, la plaça es destinarà a una persona que estigui en situació laboral d'atur. Podeu trobar tots els detalls d'aquestes convocatòries a: https://www.seu-e.cat/web/lagranjadescarp.

  


Comentaris

envia el comentari