Catalunya Diari

Solsona convoca dos ofertes de feina

Cal contractar un encarregat d’equipament cultural i un administratiu per a l’àrea d’Intervenció

L’Ajuntament de Solsona treu a concurs la contractació laboral d’una persona encarregada de l'equipament cultural i d’un administratiu per a l’àrea d’Intervenció. En el primer cas, es tracta d’una plaça de caràcter temporal durant un any amb la possibilitat de transformar-se en indefinida, mentre que en el segon, es convoca per cobrir un permís de maternitat i els posteriors que pugui exercir la persona substituïda.

L’oferta d’encarregat d’equipament cultural és de jornada completa amb un horari per determinar en funció del calendari d’activitats de les instal·lacions culturals de gestió municipal, principalment la Sala Polivalent, tot i que abastarà de dilluns a diumenge. Les tasques que se li encomanaran seran de consergeria i de caràcter cultural, entre les quals hi ha el seguiment del calendari d’activitats dels diferents espais i l’assistència dels muntatges tècnics tant dins les instal·lacions com en activitats a l’aire lliure, per exemple. Per accedir al procés de selecció de personal per a aquesta plaça cal tenir el títol de Batxillerat, formació professional de segon grau, de grau superior o qualsevol altre títol equivalent. 


Pel que fa a la plaça d’administratiu/iva per a l’àrea d’Intervenció, el contracte començarà l’1 de juny i a temps parcial, per 25 hores la setmana repartides de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 hores. Aquesta persona s’encarregarà de comptabilitzar operacions, facturar, gestionar impagaments i compres de material, i revisar les justificacions de subvencions atorgades per l’Ajuntament, entre d’altres. Les persones aspirants també han de disposar del títol de Batxillerat, formació professional de segon grau o de grau superior, o un altre títol equivalent. 

Des del subapartat d'Ofertes laborals del web municipal es pot accedir a les bases completes d’ambdues convocatòries i als models de formulari per sol·licitar l’accés al procés selectiu. El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils a partir de l’endemà de la publicació de les ofertes al Butlletí Oficial de la Província de Lleida o al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. Comentaris

envia el comentari