Catalunya Diari

Solsona crea unes estovalles pels bars amb recomanacions contra la Covid-19

Es recorda la necessitat de dur mascareta i mantenir la distància interpersonal, entre d’altres, per minimitzar el risc de contagi del coronavirus

Imatge de les estovalles dels bars de Solsona
S’impulsa a Solsona una campanya de sensibilització amb estovalles entre la quarantena d’establiments amb terrassa | LleidaDiari.cat

«La seguretat aquí també és cosa teva». És el missatge que a partir d'aquest dilluns es trobarà qui consumeixi en algun dels 37 establiments amb terrassa de Solsona.

L'Ajuntament, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, ha impulsat una campanya de sensibilització mitjançant estovalles de paper individuals. Se n'han fet 10.000 unitats de diferents colors que s'acabaran de distribuir avui. Seguir les recomanacions d'higiene de mans, dur mascareta, mantenir la distància física interpersonal, respectar l'aforament, anar al lavabo d'un en un i pagar preferiblement amb targeta són algunes de les mesures que es recorda a la clientela que minimitzen el risc de contagi del coronavirus. Col·laboren en aquesta campanya el Gremi d'Hostaleria del Solsonès, la UBIC i Empresaris per al Solsonès.

 

Reobertura de l'interior

A partir de dilluns, amb l'entrada en la fase 2 de la desescalada, els bars i restaurants de Solsona, excepte els d'oci nocturn, podran reobrir l'interior dels seus locals fins a un 40 per cent de l'aforament. Pel que fa al servei de terrassa a l'aire lliure, la normativa es regirà igual que en la fase 1 (amb un aforament màxim del 50 per cent).


Comentaris

envia el comentari