Catalunya Diari

Solsona emet un decret d'alcaldia que permetrà als Reis Mags trencar amb el confinament nocturn

Des del consistori autoritzen a aquestes autoritats pròpies de les festes nadalenques a dur a terme la seva important tasca

Imatge d'arxiu dels Reis Mags
Enguany s'ha emès un ban d'Alcaldia adreçat als nens i nenes de Solsona | Laia

L'Ajuntament de Solsona té molt clar que la felicitat dels seus veïns més petits és el més important. I per aquest motiu ha decidit elaborar un ban directament des d'alcaldia, amb l'objectiu d'informar de les normes que existeixen a la localitat, però que de forma excepcional, podran saltar-se els encarregats de transmetre la màgia del Nadal.

En aquest sentit, el ban emès per alcaldia explica el següent: «Atès el bon comportament dels nens i nenes de Solsona des que va començar el confinament per Ia Covid-19, i amb Ia voluntat de facilitar que Ia màgia de Nadal entri a totes les Ilars, l'Alcaldia de Solsona acorda establir com a serveis essencials les tasques del tió, els patges, emissaris, personatges similars i, per descomptat, Ses Majestats els Reis d'Orient».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

S'autoritza aquestes autoritats pròpies de les festes nadalenques a trencar el confinament nocturn

Tanmateix, el missatge escrit des de l'ajuntament de la capital del Solsonès afegeix que: «Per aquest motiu, s'autoritza aquestes autoritats pròpies de les festes nadalenques a trencar el confinament nocturn dins el terme de Solsona per poder complir Ia seva missió. Sol·licito que es traslladi aquest decret a Ia Policia Local i als Mossos d'Esquadra perquè en siguin coneixedors i no aturin les autoritats esmentades en el decurs de Ia seva funció. A banda de l'excepció aquí detallada, es recorda al conjunt de solsonins i solsonines Ia necessitat de complir les mesures de seguretat, higiene i prevenció dictaminades per contenir Ia pandèmia».


Comentaris

envia el comentari