Catalunya Diari

Solsona demana als vianants que circulin per les voreres de la dreta

L'Ajuntament ha col·locat cartells on recorda que cal respectar la distància de seguretat

Pla general de l'avinguda del Pont, amb els nous cartells
Solsona demana als vianants que circulin per les voreres de la dreta | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Solsona demana als veïns del municipi que, quan es desplacin a peu pel municipi, circulin per les voreres de la dreta. A través d'un comunicat, el consistori recorda que a la ciutat la majoria de voreres són inferiors als dos metres d'amplada.

En el cas que el carrer sigui de trànsit rodat i no tingui voreres i en vies interurbanes, demanen que es passi per l'esquerra, tal com estableix el reglament general de circulació. En paral·lel, el consistori ha penjat cartells a l'avinguda del Pont en els que fa una crida a mantenir la distància de seguretat.

 

Distribuirà mascaretes higièniques per a totes les edats

En paral·lel, l'Ajuntament de Solsona ha anunciat que distribuirà mascaretes higièniques per a totes les edats, elaborades per la xarxa de cosidores voluntàries. El repartiment començarà a fer-se dilluns i es mantindrà fins divendres a la Sala Polivalent. Diumenge passat, en què se'n donaven per a infants i joves, se'n van repartir 300.

Pla detall dels nous cartells col·locats a l'avinguda del Pont
L'Ajuntament ha col·locat cartells on recorda que cal respectar la distància de seguretat | LleidaDiari.cat

La Seu d'Urgell defineix un circuit de passeig de sentit únic al Parc del Segre

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha senyalitzat un recorregut de sentit únic pel circuit d'aigües tranquil·les del Parc del Segre per evitar que les persones es puguin creuar i minimitzar així el risc de contagi de la Covid-19.

La mesura s'ha dut a terme després que aquest dilluns es decidís reobrir aquest espai, amb la voluntat d'ampliar les opcions per les sortides dels nens que viuen més a prop d'aquesta zona, i tenint en compte que el pas és més estret en comparació amb els d'altres àrees verdes de la ciutat. L'alcalde de la capital alturgellenca, Jordi Fàbrega, ha volgut «apel·lar a la bona voluntat i el civisme» de la població i ha conclòs: «Necessitem moure'ns però minimitzant els riscos de propagar el virus».


Comentaris

envia el comentari