Catalunya Diari

Solsona desinfecta la seva residència i lamenta una nova mort per la Covid

Els últims quatre dies al Centre Sanitari del Solsonès s’han diagnosticat 53 nous positius

Imatge d'una persona desinfectant la residència de Solsona
Els últims quatre dies al Centre Sanitari del Solsonès s’han diagnosticat 53 nous positius | LleidaDiari.cat

La residència Hospital Pere Màrtir Colomés de Solsona ha de lamentar la pèrdua d'una altra usuària, amb la qual cosa la xifra total de persones finades per coronavirus al centre arriba a les 26.

Aquests dies, més de tres setmanes després de la detecció del brot, l'equip humà de la residència s'aboca a l'atenció als símptomes i seqüeles associades a la Covid-19.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

A la comarca s'evidencia un molt lleuger descens del nivell de contagis

Fora de l'àmbit de l'hospital, s'evidencia un molt lleuger descens del nivell de contagis entre la població de la comarca: els 560 tests PCR i els nou TAR realitzats entre dilluns i dijous des del Centre Sanitari han diagnosticat 53 nous positius. A la capital comarcal l'índex del risc de rebrot també ha minvat, si bé continua sent molt elevat, situat en els 1.059,96 punts. De fet, als centres educatius de Solsona, en aquests moments hi ha quatre grups confinats a l'Institut Francesc Ribalta, un a Arrels II i dos a Setelsis.

Una empresa acreditada per fer una desinfecció del conjunt d'instal·lacions

La Fundació, d'altra banda, ha contractat una empresa acreditada per fer una desinfecció del conjunt d'instal·lacions de l'Hospital Pere Màrtir Colomés. Aquesta intervenció coincideix amb la resectorització del centre en diferents zones en funció de l'evolució de la malaltia entre els residents que van donar positiu.


Comentaris

envia el comentari