Catalunya Diari

La localitat lleidatana que comença a obrir equipaments municipals

Part del personal reprèn l’activitat presencial a porta tancada o amb un protocol de mesures de protecció

Imatge de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Solsona, el dia 30 d'abril de 2020.
Imatge del dia 30 d'abril de 2020 de l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Solsona. | LleidaDiari.cat

L’Ajuntament de Solsona obrirà a partir d'aquest dilluns l’atenció presencial l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) en el seu horari habitual, mentre que la deixalleria municipal i el cementiri obriran inicialment només els matins de dilluns a divendres, tal com estableix un decret d’Alcaldia signat aquest dimecres. Així, els dilluns l’OAC obrirà de dos quarts de nou del matí a set de la tarda ininterrompudament, i de dimarts a divendres de dos quarts de nou a dos quarts de tres. Els usuaris hauran de seguir un circuit d’accés i sortida que s’ha senyalitzat per garantir la distància física entre persones. Així mateix, s’han instal·lat mampares de seguretat  al taulell, així com a l’oficina de la Policia Local, gràcies a una donació de Vidres Solsona
 
 
 
 
La deixalleria municipal obrirà els matins de nou a una, almenys durant la propera setmana, i només per rebre residus domèstics, amb les mesures de protecció corresponents. Quant al cementiri, s’hi podrà accedir de dilluns a divendres de vuit del matí a dues del migdia amb una estada màxima d’entre 15 i 20 minuts i un aforament màxim de 30 persones. 
 
 
El decret d’Alcaldia manté el tancament de la resta de dependències municipals mentre l’estat d’alarma estigui vigent. Pel que fa al personal, en funció del lloc de treball continuarà fent teletreball o es reincorporarà aquests dies de manera presencial a porta tancada o amb protocols específics de prevenció i protecció. Per exemple, treballen presencialment la brigada municipal i del servei municipal d’aigua i el personal del complex poliesportiu, de manteniment del Casal de Cultura, la Sala Polivalent, el Museu i el Teatre Comarcal, entre d’altres. 

Comentaris

envia el comentari