Catalunya Diari

Solsona busca un oficial encarregat del cementiri i un conserge d'instal·lacions esportives

Els interessats ja poden presentar tota la documentació

Cementiri de Solsona.
Cementiri de Solsona. | LleidaDiari.cat

Solsona ha obert aquest mes d'agost la convocatòria per dos llocs de treball: el d'oficial encarregat de cementiri i el de conserge d'instal·lacions esportives. En qualsevol de les opcions, es crearà una borsa de treball amb les persones que siguin admeses als processos de selecció i que superin la fase de concurs, però finalment no ocupin la plaça oferta. D'aquesta manera, si tant en el cementiri com el complex poliesportiu es registren baixes voluntàries i/o contractacions de caràcter temporal, se seguiran tenint el llistat de candidats possibles.

Oferta de feina: Oficial encarregat de cementiri

A dia d'avui, la plaça d'oficial encarregat de cementiri està coberta per un treballador interí. En aquest cas, el contracte de la persona seleccionada serà indefinit, de 37,5 hores setmanals, amb un horari flexible, en funció de les necessitats del servei. Habilitació i manteniment del recinte del cementiri, suport a enterraments, inhumacions, exhumacions i reduccions; conducció de maquinària específica... són solament algunes de les tasques que s'encomanaran a aquesta persona. Els interessats en optar-hi han de tenir el títol de graduat en ESO o una titulació equivalent, i tenir el permís de conduir de la classe B.

Oferta de feina: Conserge d'instal·lacions esportives municipals

Paral·lelament, la Junta de Govern Local de Solsona va aprovar també una plaça de conserge de les instal·lacions esportives municipals, un lloc de feina que queda vacant perquè la persona que ocupa el càrrec es jubila. El contracte laboral serà a temps complet, de 37,5 hores setmanals, en horari de dilluns a diumenge. Entre les funcions que haurà de realitzar aquesta persona destaquen: vigilar i custodiar tant els espais com el material; realitzar tasques de neteja, manteniment, conservació i reparació; atendre el públic dels equiapments; i vetllar pel compliment de la normativa de les instal·lacions, entre d'altres aspectes. En aquest cas, els aspirants han de tenir el certificat d’escolaritat, d’estudis primaris o equivalents.

Tant en l'oferta d'oficial encarregat de cementiri com de conserge d'instal·lacions esportives, es poden presentar les sol·licituds d'admissió durant els 20 dies hàbils després de la publicació dels anuncis al DOGC. Tota la documentació necessària es pot descarregar de l’apartat d’ofertes laborals del web municipal.


Comentaris

envia el comentari