Catalunya Diari

El Barri de les Lletres i la Música de Solsona comptarà amb 10 actuacions

La cita, que se celebra durant la primera quinzena d'agost, té com a objectiu vincular cultura i comerç

Música i literatura tornaran a ser protagonistes, aquest estiu a Solsona. Durant la primera quinzena d'agost, la capital del Solsonès acollirà la segona edició del Barri de les Lletres i la Música. Carrers i places de la ciutat es convertiran en escenaris, amb una desena d'actuacions.

Paral·lelament, una trentena de comerços tindran exposades obres literàries als aparadors, que es podran consultar a la Biblioteca Carles Morató. La iniciativa, impulsada per la UBIC i Empresaris per al Solsonès, té com a objectiu vincular cultura i comerç, fomentar la lectura i promocionar artistes locals.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pla obert de l'actuació del grup Músic Trick a la plaça de Sant Joan de Solsona
El Barri de les Lletres i la Música de Solsona comptarà amb deu actuacions i la implicació d'una trentena de comerços | LleidaDiari.cat

Les cites culturals es concentraran entre el dimarts 3 i el dissabte 14 d'agost

Les cites culturals es concentraran entre el dimarts 3 i el dissabte 14 d'agost a les places de Sant Joan i Sant Isidre, el portal del Castell i el passeig del Pare Claret. Enguany, a més, s'hi afegeix un punt nou: l'escenari de la placeta de l'edifici Piscis, a l'avinguda del Pont.

En aquests espais s'hi podran veure recitals i actuacions musicals de Rosa M. Arrazola, Emma Ruca i Nora Jou; Mireia Costa i Elías Lleó; Montse Isanta i Eduard Gener; Laia Pujol i Alexander Aranda; La Quinta del Barrio; Marga Torres i Noemí Vilaseca; Lídia Soldevila i Martina Marsal; Alguer Vendrell; Alba Mascarella i Montse Riu; Gerard Enrique, Pau Cardona, Marc Iglesias i Roger Calduch.

Un espai de lectura

Paral·lelament, una trentena de comerços tindran exposades obres literàries als aparadors, que es podran consultar a la Biblioteca Carles Morató, on s'instal·larà una zona de lectura a l'exterior. A més, l'equipament també oferirà durant tot l'any una llista de recomanacions amb aquests títols.

Les novetats

Entre les novetats d'aquesta edició hi ha la incorporació de la figura del pregoner, que anunciarà els concerts i les propostes literàries dels comerços diàriament. Paral·lelament, s'estrenarà una cançó que s'ha fet específicament pel certamen, amb la participació d'artistes locals.


Comentaris

envia el comentari