Catalunya Diari

Solsona organitza un nou curs de salut i benestar a través del taitxí

Aquest dijous se n’obren les inscripcions a l’OAC municipal i la primera sessió serà el dimarts 25

La proposta del programa 'Salut, consciència i moviment' que més continuïtat té, any rere any, a Solsona és el curs de taixtí, que fa més de 12 anys que organitzen les regidories d'Igualtat i Salut. La pròxima edició començarà el 25 de gener i es durà a terme setmanalment els dimarts fins al 24 de maig. Aquest dijous se n'obren les inscripcions a l'OAC municipal.

Les persones que hi estiguin interessades poden escollir entre el grup de matí, de dos quarts de deu a onze, i el grup de tarda, de sis a dos quarts de vuit. Les classes es duran a terme a l'auditori de la Sala Polivalent i les dirigirà, com de costum, l'instructor David Cifré. Si per motius sanitaris cal suspendre les sessions presencials, el curs continuarà en format virtual a través de Zoom. La inscripció, oberta fins al dia 24, té el preu de 45 euros.

El taitxí és un art marcial d'origen xinès

El taitxí és un art marcial d'origen xinès que millora la coordinació i l'equilibri i permet relaxar cos i ment a través de l'encadenament de moviments suaus. L'any passat hi van participar 21 persones. Per a més informació sobre el curs, es pot contactar amb el Servei d'Informació i Atenció a les Dones, al telèfon 973483234, o bé per correu electrònic a [email protected]


Comentaris

envia el comentari