Catalunya Diari

Solsona premiarà el millor aparador nadalenc amb un viatge de prospecció a Londres

Les inscripcions estaran obertes fins al proper 5 de desembre

Imatge de l'aparador de Jordi Vilar.
Imatge de l'aparador de Jordi Vilar. | LleidaDiari.cat

El comerciant que realitzi el millor aparador nadalenc de Solsona serà premiat enguany amb un viatge de prospecció a Londres per a dues persones. Aquesta és la principal novetat del Concurs d’aparadors que convoca la regidoria de Promoció Econòmica per mitjà de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. Aquests dies se n’han obert les inscripcions, que es tancaran el dia 5 de desembre. L’objectiu d’aquesta convocatòria, que arriba a la desena edició, és dinamitzar els carrers i establiments solsonins per festes i que els propis comerços es converteixin en una part activa en aquesta missió. A més, aquest any, per tal de fomentar l’atracció de les famílies envers els establiments, també en serà partícip el Consell d’Infants, que prepara un concurs per penjar al web www.infantsdesolsona.cat. El guanyador s’endurà un viatge a Londres per a dues persones i l’acompanyament d’un consultor especialitzat en comerç que, durant dos matins, ajudarà el comerciant a captar noves idees per implementar al propi negoci. També serà premiat amb una placa especialment editada per a l’ocasió.

El jurat estarà integrat per representants de l’Agència de Desenvolupament Local, la UBIC, el cicle formatiu de Comerç de l’Escola Arrels II, l’Associació per a la Promoció dels Productes Artesans i de Qualitat del Solsonès i el Consell d’Infants de Solsona, i passarà a valorar els aparadors entres els dies 11 i 29 de desembre. Els criteris que tindran en compte són l’impacte visual, l’originalitat i creativitat, si l’atrezzo està realitzat amb productes propis del comerç i la coherència entre la instal·lació i la botiga. Les bases completes del concurs es poden descarregar de l’apartat de documents (subapartat “Promoció Econòmica”). 

L’any passat hi van participar 30 establiments de la ciutat. Els tres primers van ser Jordi Vilar, Esparsala Shop i Òptica Roure. En aquesta edició s’ha optat per concentrar el premi a un únic guanyador a canvi de fer més atractiu el guardó, una proposta consensuada amb el propi sector. El lliurament tindrà lloc el 12 de gener a l’Ajuntament. Per participar-hi cal adreçar-se a l’Agència de Desenvolupament Local, al número 31 del carrer de Llobera, trucar al 973 48 10 09 o bé enviar un correu electrònic a manel.martinez@adlsolcar.cat abans del 5 de desembre. Tots els establiments que s’hi adhereixin rebran un distintiu, que s’haurà de col·locar en un lloc visible. 


Comentaris

envia el comentari