Catalunya Diari

Solsona sol路licita tres llocs de treball durant sis mesos per a joves titulats

S鈥檕fereixen places de t猫cnic/a de medi ambient, d鈥檈ducaci贸 i de salut
Imatge d'uns estudiants
Imatge d'uns estudiants | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Solsona, a trav茅s de l'Ag猫ncia de Desenvolupament Local, ha sol路licitat al Servei d'Ocupaci贸 de Catalunya (SOC) tres llocs de treball temporals per a joves amb formaci贸 postobligat貌ria benefici脿ries del Programa de Garantia Juvenil. Els perfils buscats s贸n els de t猫cnic de Medi Ambient, per donar suport a les regidories de Medi Ambient i Parcs i Jardins; t猫cnic d'Educaci贸, per a la regidoria corresponent, i t猫cnic de Salut per incorporar-se a l'Oficina Jove del Solson猫s.

 

La contractaci贸 d'aquests joves, pendent d'aprovaci贸 per part del SOC, ser脿 pr脿cticament immediata, ja que s'iniciar脿 el 31 d'octubre i finalitzar脿 el 30 d'abril de l'any que ve. Per aquest motiu, es recomana a tothom qui estigui interessat en aquestes ofertes que s'hi inscrigui a l'Oficina de Treball de Solsona abans del dia 22 d'octubre. Aquestes places laborals s贸n subvencionades pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupaci贸 Juvenil.

 

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les not铆cies m茅s importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aqu铆!

 

Els destinataris

S'adrecen a persones d'entre 16 i 29 anys i per poder-hi accedir 茅s imprescindible reunir els requisits seg眉ents:

  

  

- Estar inscrit com a demandant d'ocupaci贸 no ocupat al Servei P煤blic d'Ocupaci贸 de Catalunya

  

- Ser beneficiari del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya

  

- Tenir un t铆tol universitari o de formaci贸 professional de grau superior o grau mitj脿 o un certificat de professionalitat

  

- No haver participat en les convocat貌ries dels anys 2017 i 2018

 

 

El t猫cnic de Medi Ambient es dedicar脿 a actualitzar les dades dels inventaris d'arbres i plantes de Solsona, realitzar una mem貌ria d'accions del programa Viles Florides del 2019 i la previsi贸 per al 2020. Al t猫cnic d'Educaci贸 se li encarregar脿 el disseny d'un pla a curt i mitj脿 termini que prevegi educaci贸 complement脿ria a la dels centres educatius del municipi. I el t猫cnic de Salut desenvolupar脿 un pla comarcal de salut jove.

 

Tamb茅 et poden interessar...Comentaris

envia el comentari