Catalunya Diari

Solsona substitueix la pista de gel per un parc de Nadal

El dia 24 s’hi farà cagar el tió i el 31 al migdia s’hi celebraran “Les campanades infantils”

Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

El parc de Nadal Il·lujocde Solsona és la principal novetat que presenta enguany l'agenda solsonina per festes. Durant la primera meitat de les vacances nadalenques, entre el 23 i el 31 de desembre, el públic de 0 a 14 anys tindrà una àmplia oferta d'activitats a la Sala Polivalent.

És una iniciativa de les regidories d'Educació i Cultura amb la col·laboració de la UBIC i Amisol que substitueix la pista de gel sintètic dels darrers anys. El parc de Nadal funcionarà diàriament, excepte per Nadal i Sant Esteve, i en diferents horaris. Així, obrirà de quatre de la tarda a vuit del vespre els dies 23, 24, 27 i 30; de deu a una i de quatre a vuit el dia 28, i de deu a una el 31. L'entrada, que només han de pagar els infants, serà de 5 euros per jornada, tot i que els establiments de la UBIC oferiran vals de descompte a la seva clientela.

 

Diverses propostes lúdiques

L'Il·lujoc proposarà tallers, una zona de multi activitats, amb circuit de segways els dies 23 i 24; un circuit d'aventura els dies 27 i 28 i rocòdrom el 30 i el 31. També hi haurà inflables i, per als més menuts, un espai de ludoteca. En tots els casos, els nens i nenes han d'anar acompanyats almenys d'una persona adulta. A banda d'aquesta oferta, el dia 24 es convidarà tota la quitxalla a fer cagar el tió de cinc a dos quarts de vuit i el 31 al punt del migdia, a celebrar «Les campanades infantils» amb crispetes.

«Enguany hem apostat per un canvi de format per sorprendre els infants i buscar més confort en un espai interior, també guiats per l'excel·lent acollida dels dissabtes amb els patges dels darrers anys», explica la regidora de Cultura i Educació, Judit Gisbert. Per primera vegada, es confia la gestió d'aquesta activitat a l'empresa especialitzada Players Sport i Gestió.

Imatge d'una edició anterior | LleidaDiari.cat

Visita dels patges, el dissabte 28

L'últim dissabte de l'any l'entrada al parc de Nadal serà gratuïta amb motiu de la visita dels patges reials i els escribes per recollir els desitjos dels nens i nenes solsonins. La ciutat repeteix el format d'«Un dissabte amb els patges», de deu a una i de quatre a vuit. 

Durant tota la jornada hi haurà tallers de temàtica nadalenca, un espai de ludoteca, inflables, multi activitats i la màgica visita d'elfs. Igualment, s'amenitzarà el dia amb cantades de nadales i altres actuacions musicals. Al parc de Nadal hi treballaran cinc monitors i monitores de la comarca, una coordinadora i una setena persona de suport en dies puntuals, a més de personal de l'empresa per conduir i supervisar determinades activitats. D'altra banda, cada dia hi haurà servei de bar a càrrec d'Amisol.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari