Catalunya Diari

Tall d’aigua aquest diumenge al matí a Solsona

La interrupció del subministrament es produirà al sector est del municipi a partir de les set del matí

Imatge d'una aixeta amb aigua
Imatge d'arxiu d'una aixeta amb aigua. | Pixabay

L'Ajuntament de Solsona ha enviat un comunicat de premsa per informar que aquest diumenge, dia 14 de març, la localitat estarà algunes hores sense aigua per poder realitzar treballs de manteniment i millora de la xarxa municipal. L'objectiu dels treballs és permetre estabilitzar les pressions a tot el municipi. És per això, que les maniobres obligaran a interrompre el subministrament a bona part del sector est de la població de Solsona aquest diumenge al matí. El tall es produirà a partir de les set del matí i està previst que s’allargui com a molt tard fins a les deu.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!


L’operació afectarà des de la urbanització de la Cabana d’en Geli i una part de la partida de Sant Honorat, fins a la carretera de Manresa, la part nova de la urbanització de la Cissa, Cal Xuxa, la partida de Santa Llúcia i els polígons industrials dels Ametllers, Pronisa i la Vinya del Teuler.


Durant els treballs de millora, el Servei Municipal d’Aigua instal·larà una vàlvula reguladora de pressió a la línia de la Cabana d’en Geli que ha de permetre estabilitzar les pressions del conjunt de la xarxa de Solsona. Amb aquests treballs es podrà obrir durant tot l’any una vàlvula que ara només funciona en períodes d’elevat consum, a l’estiu.


Comentaris

envia el comentari