Catalunya Diari

Talls d'aigua a Solsona aquest diumenge al matí

S'espera que abans del migdia la incidència estigui finalitzada

Imatge d'arxiu d'una pica amb aigua
Imatge d'arxiu d'una pica amb aigua. | Pixabay

L'Ajuntament de Solsona realitzarà aquest diumenge, dia 20 d'octubre, diversos treballs en el subministrament d'aigua del sector est del terme municipal de Solsona, amb motiu de les millores que s'implementaran en la xarxa d'aigua potable del municipi, motiu pel qual part de la població patiran talls d'aigua. La incidència afectarà les urbanitzacions de la Cabana d’en Geli, la part nova de la Cissa i tot Cal Xuxa; les partides de Sant Honorat i Santa Llúcia i els polígons industrials de la VInya del Teuler i Pronisa. Les llars i naus amb dipòsit no haurien de tenir problemes de subministrament.
 
 

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

 
 
La interrupció pels treballs s'iniciarà a dos quarts de set del matí d'aquest diumenge i s’allargarà fins a les dotze del migdia, a tot estirar.
 
 
 
Des del Servei Municipal d’Aigua, se substitueix una canalització de 110 mil·límetres de diàmetre de PVC per una de nova de 160 de polietilè d’aproximadament 400 metres de llargada, i es connecta la xarxa d’una nova urbanització en desenvolupament a la infraestructura general.

Comentaris

envia el comentari