Catalunya Diari

Solsona tanca diverses instal·lacions després de detectar-se un brot de covid-19 entre els joves

El consistori no descarta aplicar més mesures restrictives

Pla general del pavelló municipal de Solsona
Solsona tanca instal·lacions esportives i l'escola de música després de detectar-se un brot de covid-19 entre els joves | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Solsona ha anunciat el tancament de les instal·lacions esportives municipals i l'Escola Municipal de Música després que s'hagi detectat un brot covid-19 entre un grup d'adolescents.

La mesura, que entra en vigor aquest dijous i s'allargarà fins al 7 de març, es podria reforçar amb d'altres en funció dels resultats del cribratge que es fa aquest dijous a l'Escola Arrels Secundària i els tests dels alumnes de l'Institut Francesc Ribalta que es consideren contactes dels positius d'Arrels. En tres dies s'han diagnosticat 30 positius de covid-19, 20 dels quals podrien ser de la variant britànica. En un sol grup escolar s'hi van detectar 11 casos.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L'alcalde diu que no s'ha d'acusar ningú en concret ni cap col·lectiu

Segons manifesta el consistori, en un comunicat, estan en contacte amb el Departament de Salut per «reforçar» el seguiment de les persones confinades. Tot i l'auge, que coincideix amb els dies en què s'hauria celebrat el Carnaval, l'alcalde, David Rodríguez ha recalcat que «no s'ha d'acusar ningú en concret ni cap col·lectiu, sinó conscienciar tothom, joves i adults». I ha afegit que «no es tracta de buscar culpables, sinó solucions per frenar la transmissió del virus i evitar situacions de risc».


Comentaris

envia el comentari