Catalunya Diari

Sort tanca els equipaments i els parcs infantils per l'augment de la COVID

A l'escola Àngel Serafí Casanovas hi ha quaranta alumnes confinats i dos docents

L'Ajuntament de Sort ha comunicat el tancament dels equipaments municipals i la suspensió de les activitats extraescolars de forma presencial com a mesura preventiva per l'augment de contagis de covid-19. L'Ajuntament també ha optat per tancar els parcs infantils i ha comunicat que alguns serveis municipals es poden veure afectats per les mesures preventives adoptades per fer front al rebrot de la covid-19.

La velocitat de propagació de la covid-19 a Sort, l'Rt, se situa en 1,38. El risc de rebrot és molt alt i es troba als 1028,16. A l'escola Àngel serafí Casanovas hi ha quaranta alumnes confinats i dos docents. L'Ajuntament fa una crida a la responsabilitat ciutadana i demana a tothom l'estricte compliment de les quarantenes.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Altres ciutats del Pirineu afectades per la COVID

Sort no és l'única ciutat del Pirineu lleidatà que està patint uns durs dies envers la COVID. De fet, la setmana passada Tremp, capital del Pallars Jussà, també va anunciar un enduriment de les mesures sanitàries davant la situació epidemiològica actual. D'igual forma, la Seu d'Urgell i la Val d'Aran no passen pel seu millor moment de la pandèmia i des dels seus governs municipals demanen a la ciutadania precaució i acompliment de les mesures proposades.

Pla general de Sort el 25 de maig del 2020 amb el parc infantil sense nens
Sort tanca els equipaments municipals i els parcs infantils set dies per l'augment de contagis de covid-19 | LleidaDiari.cat


Comentaris

envia el comentari