Catalunya Diari

Soses es prepara per la seva Festa Major

Els esports solidaris, la música i la trobada a l'Ermita de Sant Miquel seran els protagonistes de la celebració
Imatge d'arxiu d'una ballada de sardanes a Soses. | LleidaDiari.cat

La Festa Major de Sant Miquel arribarà els dies 6, 7 i 8 de maig a Soses amb un seguit d’actes entre els que destaquen una jornada esportiva solidària, una obra musical i la tradicional trobada a l’ermita de Sant Miquel. Les activitats començaran aquest dissabte, dia 6 de maig, amb una jornada esportiva que es desenvoluparà durant tot el dia sota l’organització de diverses entitats del poble, una jornada en què tots els fons que es recaptin es destinaran a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i a l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

El mateix dissabte, a les 09.00 hores, el Camp de Tir Joan Farré acollirà una sessió de tir al plat organitzada per la Societat de Caçadors Lo Perdigó, que també oferirà esmorzar a tots els assistents. A la mitjanit serà el torn per a la nit jove a la Sala del Ball, amb la música que portaran Dj Bleizy, Dj Selvas i Dj Paco Pil. Diumenge, dia 7, hi haurà un únic acte, la representació de l’obra musical La serva padrona, una òpera en dos actes de Giovanni Battista Pergolesi. Serà a les 19.30 hores a la Sala del Ball, coincidint amb un any en què la Coral Clamor de Soses celebra el seu 50è aniversari.

 

Ja el dilluns, dia 8 de maig, al matí es farà la tradicional trobada a l’ermita de Sant Miquel, on es procedirà a la benedicció del terme municipal i se celebrarà la Missa en honor a Sant Miquel. La missa serà cantada per la Coral Clamor. En acabar, es farà una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Cervera. A la tarda serà el torn per al concert i ball de tarda que oferirà l’orquestra Nueva Etapa a la Sala del Ball, una sessió musical que servirà com a fi de festa.

 

Cartell de la Festa Major de Soses 2017. | LleidaDiari.cat

 Comentaris

envia el comentari