Catalunya Diari

Soses i la Granja d'Escarp celebren les seves festes majors d'hivern

Amb activitats per a totes les edats

Cartell festa major Soses
Imatge del cartell de la festa major d'hivern de Soses | LleidaDiari.cat

Soses celebrarà el cap de setmana vinent, del 18 al 20 d'aquest mes de gener, la seva Festa Major de Sant Sebastià, en què hi haurà espai per als espectacles, el ball, l'esport i les tradicions. Començant pel divendres 18, es podrà gaudir de l'obra de teatre 'Aquí no paga ni déu!, que la companyia Baobap Teatre representarà a la Sala del Ball. Passant al dissabte 19, la jornada començarà amb el tir al plat i un esmorzar popular al camp de tir Joan Farré (La Predicadera), organitzat per la Societat de Caçadors Lo Perdigó. 

A la tarda s'han programat dos partits de futbol i, a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, el conte musical infantil 'El país del silenci', a càrrec de Bufanúvols. De cara a la nit, la Sala del Ball s'omplirà de música i festa amb el grup de versions Versión Imposible i Dj Queralet. Diumenge 20 arribarà la jornada dedicada al patró, amb la professó i la Missa en honor a sant Sebastià acompanyada per la Coral Clamor i la Cobla Vents de Riella, que posteriorment també amenitzarà una ballada de sardanes. Els actes acabaran a la tarda amb un concert i una sessió llarga de ball amb l'Orquestra Nova Alaska a la Sala del Ball.

Sardanes a Soses
Imatge d'arxiu de la festa major de Soses de l'any passat | LleidaDiari.cat

 

La Granja d'Escarp també celebra la seva festa major d'hivern

La Festa Major d’Hivern de La Granja d’Escarp, dedicada al seu patró, Sant Sebastià, proposa tres dies d’activitats i diversió el cap de setmana vinent. Així, pel divendres 18 s’ha programat un concurs de tir al plat, l’espai de circ ‘Circant’, una jornada tècnica agrària i la nit de jovent amb el grup La Cosa Nostra i discomòbil.

Festa major Granja d'Escarp
Imatge d'arxiu de la festa major de la Granja d'Escarp de l'any passat | LleidaDiari.cat

 

Dissabte 19 inclourà un esmorzar a la brasa, tallers infantils i joc de ball amb Tallers reciclats&Just Dance, una xerrada sobre ‘Reptes per un món rural i el concert i els balls de tarda i nit amb l’Orquestra Marinada. Diumenge començarà amb un nou esmorzar de brasa i seguirà amb la 8a MotoTrobada de Clàssiques, i la processó i Missa presidida pel bisbe, per acabar amb el gran fi de festa amb la representació de la comèdia ‘Separades... i què?’.


Comentaris

envia el comentari