Catalunya Diari

Soses instal·la per tercer any consecutiu l'Arbre dels Desitjos

Es va instal·lar el passat dia 14, una jornada en què el van adornar els alumnes de l’Escola Jaume Miret i de l’Escola Bressol
Imatge de l'arbre
Imatge de l'arbre | LleidaDiari.cat

L’Arbre dels Desitjos de Soses no ha faltat a la seva tradicional visita dels darrers anys a Soses. Concretament, aquest és el tercer any consecutiu en què s’ha instal·lat a la plaça de l’Ajuntament. Tal com indica el seu nom, a l’arbre tothom hi pot penjar els seus desitjos per aquestes festes i per l’any nou.

 

L’Arbre dels Desitjos es va instal·lar el passat dia 14, una jornada en què el van adornar els alumnes de l’Escola Jaume Miret i de l’Escola Bressol. Aquest divendres, just dues setmanes després, està ben carregat de desitjos.

Una altra imatge de l'arbre dels desitjos
Una altra imatge de l'arbre dels desitjos | LleidaDiari.cat

 

 

Soses es va bolcar amb La Marató

Soses va fer costat un any més amb La Marató de TV3 amb un cap de setmana farcit d'actes els dies 15 i 16 de desembre i entre els quals va destacar el seu particular Flashmob. El Flashmob va ser, precisament, l'encarregat d'obrir el foc el dissabte 15 a partir de les 11.30 hores a la pista poliesportiva de l'escola. Es tracta d'una cita que s'està convertint en tradicional i durant la qual hi poden intervenir tots aquells que ho desitgin, tot i que els grans protagonistes són els infants, que ja portaven dies assajant per aquesta iniciativa.

 

Pel mateix dissabte, però a la tarda, hi havia programat el partit de futbol Soses-Golmés, amb una rifa a benefici de La Marató, un la celebració de Santa Llúcia. De cara al diumenge, estaven previstes una caminada popular amb un esmorzar solidari, una altra rifa de regals, un vermut popular i, ja a la tarda, el gruix dels actes a la Sala del Ball, amb una xarrada, el 'Tú sí que vales' amb moltes actuacions, un bingo i un berenar. Els actes estan organitzats per l'Ajuntament, la Comissió de Festes, l'Associació de Joves, l'Associació Cultural de Dones, el Club Ciclista Soses, el CF Soses Femení, el CF Soses i la Penya Barcelonista.Comentaris

envia el comentari