Catalunya Diari

Soses ja ho té tot llest per a la seva festa major de Sant Miquel

Se celebrarà els dies 3, 4 i 8 de maig i al programa destaca la jornada esportiva solidària a benefici de l’AFANOC i l’AECC

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

Soses, a la capital lleidatana del Segrià, ja té a punt tots els detalls per celebrar la Festa Major de Sant Miquel, que enguany està prevista pels dies 3,4 i 8 de maig. Les activitats programades tindran un aperitiu aquest mateix divendres al vespre amb un partit de futbol entre el CF Soses i el Sudanell. El gruix de la festa arribarà dissabte amb un esmorzar al camp de tir al plat i amb l'anomenada Jornada Esportiva, que ha programat un ampli ventall d'activitats organitzades per diferents entitats i que destinarà la recaptació a l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) i a l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

El programa esportiu també inclou una Americana de Pàdel organitzada per l'Associació Pàdel Soses. Per acabar el dia hi haurà la Nit Jove a la Sala del Ball, amb el grup Hotel Cochambre i Dj Bleizy. El dimecres 8 arribarà la tradicional trobada a l'ermita de Sant Miquel, amb la benedicció del terme, la Missa cantada per la Coral Clamor i una ballada de sardanes amb la Cobla Contemporània. Un concert i ball de tarda amb l'Orquestra Maravella servirà per posar la cloenda a la Festa Major.

 

Soses construeix dues noves pistes de pàdel

L'Ajuntament de Soses va inaugurar el passat 16 de febrer dues pistes de pàdel que s'integraran dins la zona esportiva de la població. La jornada inaugural inclourà un esmorzar popular i un torneig de pàdel.La instal·lació d'aquestes dues pistes ha estat finançada íntegrament per l'Ajuntament sosenc, que ha invertit uns 63.000 euros. Aquesta xifra inclou l'equipament i l'adequació de l'entorn que es durà a terme pròximament. 

Les pistes s'inclouen en el complex de la zona esportiva de Soses, que compta amb tres camps de futbol i que, segons les previsions de l'Ajuntament, en el futur s'anirà ampliant amb nous equipaments.Entre aquests hi ha la zona adjacent a les pistes de pàdel i que actualment ocupa l'alberg municipal. El consistori vol que aquesta instal·lació es traslladi a un altre lloc i així convertir l'espai en sales per a material i vestidors per a la zona d'esports.


Comentaris

envia el comentari