Catalunya Diari

El nou ‘superradar’ que caça vehicles a 1.200 metres de distància

La seva petita mida fa que sigui difícil de veure’l

TruCAM II, el 'superradar'
Així és el 'superradar' capaç de multar a més d'un quilòmetre de distància | CatalunyaDiari.cat

Nou ‘superradar’ que pot caçar els vehicles a més d’un quilòmetre de distància. La tecnologia avança cada cop més i s’alia amb Trànsit per poder multar els conductors que infringeixen la normativa a les carreteres. Ara han creat un nou radar molt petit, de la mida d’un mòbil, que és capaç de fotografiar a 1.200 metres de distància.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Capaç de fotografiar cotxes a més d’un quilòmetre

A Madrid s’ha celebrat el Saló Internacional de la Mobilitat Segura i Sostenible, conegut com Traffic, on s’han donat a conèixer moltes novetats, entre les quals podem trobar el nou radar, un dels més potents mai abans inventats, nous semàfors lluminosos, senyals acústics per a vianants o nous controls de detecció de drogues i alcohol, entre altres.

El nou radar s’anomena TruCAM II i el comercialitza Tradesegur. Aquest ‘superradar’ sorprèn per la seva mida, amb dimensions similars als Velolásers, i així és fàcilment ocultable sense que els conductors els vegin. I el que més ha cridat l’atenció, sense cap mena de dubte, és la seva capacitat de visió, ja que pot detectar vehicles a 1.200 metres d’ell.

A més a més, fa fotografies en alta definició i capta els cotxes que circulin fins a 320 quilòmetres per hora. Amb aquest radar es busca evitar que els conductors superin els límits de velocitat a les carreteres.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari