Catalunya Diari

Suspenen la Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent Tàrrega 2020

Estava previst del 21 al 25 d'agost

Foto d'arxiu del Galacticat 2019
Anul·len la Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent Tàrrega 2020 | Circuit Urgellenc

Després de molts mesos de treball fent mans i mànigues per a mantenir el compromís amb els creadors que formaven el cartell del Festival Gal·lacticat, finalment les circumstàncies provocades per la Covid-19 han empès a prendre una difícil decisió.

Veient com ha evolucionat la pandèmia i tenint en compte l'increment de casos i de rebrots a Ponent, hem decidit anul·lar la VII edició del nostre estimat Galacticat, que estava previst del 21 al 25 d'agost, prenent el compromís de tornar l'any vinent, si les circumstàncies sanitàries ho aconsellen, amb més força i entusiasme. Tot i aquesta decisió obligada, i sempre amb la responsabilitat social com a consigna, l'estructura del Festival mantindrà i adaptarà diverses activitats al llarg de l'any, com el GalactiCurs i els GalacticTasts.

Agrair l'ingent esforç, dedicació i compromís de tot l'equip del Galacticat

«Hem d'agrair l'ingent esforç, dedicació i compromís de tot l'equip del Galacticat per la seva fantàstica feina. També hem d'agrair el suport rebut per l'ajuntament i la regidoria de cultura de Tàrrega, que com sempre han estat a l'altura de la situació, així com l'important suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs i la Diputació de Lleida, que ens permetrà impulsar el GalactiCurs i el GALACTICAT cap a una nova dimensió», expliquen des de l'organització.

Per últim volen donar milions de gràcies a totes les marques, empreses, col·laboradors, entitats i creadors nacionals i internacionals amb els qui havíen establert acords enguany i traslladar-los la seva intenció ferma de respectar aquests acords de col·laboració per a l'any vinent i els que vindran. «I recordeu, el nostre esforç no es perdrà com llàgrimes en la pluja, la vostra força ens acompanyarà sempre i, evidentment, us desitgem llarga vida i prosperitat!», sentencien.


Comentaris

envia el comentari