Catalunya Diari

Suspenen les festes majors del barri Jaume I de Lleida i el Festival Sardines & Marinada de Tàrrega

Tots dos actes són suspesos arran de l'empitjorament de la pandèmiaaqque

Catalunya es troba en una situació complicada a causa del creixement massiu de contagis que hi està havent aquests dies. Arran d'aquesta informació, s'estan començant a cancel·lar diferents actes arreu de Catalunya, Lleida inclosa, per tal de frenar l'expansió de la covid-19.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Per una part, el barri Jaume I de Lleida ha decidit cancel·lar les festes majors a causa de l'actual evolució de la situació pandèmica i atenen les recomanacions de les autoritats sanitàries; D'altra banda, des del Grup Alba i la comissió organitzadora del Festival Sardines & Marinada, han decidit cancel·lar també el festival que es celebrava a Tàrrega.

Suspenen les festes majors del barri Jaume I de Lleida i el Festival Sardines & Marinada de Tàrrega. Imatge del 13 de juliol
Suspenen les festes majors del barri Jaume I de Lleida i el Festival Sardines & Marinada de Tàrrega | LleidaDiari.cat

Festa major del barri «Jaume I»

La Junta de l'Associació de Veïns de Jaume I, davant l'actual evolució negativa de la pandèmia i atenen les recomanacions de les autoritats sanitàries, ha pres la decisió de suspendre definitivament la Festa Major del barri, que havien de celebrar-se del 22 al 25 de juliol en honor al seu patró Sant Jaume.

En un principi s'havia previst celebrar-les, però, en un format molt més reduït, així i tot, finalment s'ha decidit suspendre tots als actes. Tot així, s'ha valorat la possibilitat de traslladar la celebració festiva a la segona quinzena del pròxim mes de setembre, coincidint amb l'activat de l'Obert del Centre Històric, programada i coordinada per la Paeria.

Tot i aquesta suspensió, la Junta de Jaume I se sumarà als actes que se celebrin a Lleida en honor a Sant Jaume. Així, assistirà amb les Pubilles a la Missa que tindrà lloc el  25 de juliol a les 12:00 hores del migdia a la Catedral.

Festival Sardines & Marinada

Des del Grup Alba i la comissió organitzadora del Festival Sardines & Marinada s'ha informat que, també a causa de l'evolució negativa de la pandèmia aquestes dues últimes setmanes i especialment elevada a Tàrrega, i a més a més, les noves mesures aprovades pel Govern aquest dilluns a la tarda on prohibeixen els dinars o sopars populars, es veuen amb la necessitat i responsabilitat de suspendre la 10a edició del Festival Sardines & Marinada.
 

Des de l'organització han informat que tornaran els diners a totes les persones que ja havien fet la reserva i se'ls ha enviat un correu informat explicant-ho. D'altra banda, han buscat una alternativa a les actuacions musicals previstes pel Sardines i evitar que els músics perdin aquests bolos en un moment complicat per la cultura i els han ofert la possibilitat de fer els concerts al restaurant El Gat els divendres o dissabtes a la nit. 
 

De moment s'ha confirmat el concert del grup Agustika per aquest dissabte 17 de juliol i el cantautor Diego Paqué el divendres 23 de juliol al restaurant El Gat a partir de les 22:00 hores. Els altres grups estan per confirmar.
 


Comentaris

envia el comentari