Catalunya Diari

El Talarn Music Experience vol convertir-se en el festival de referència del Pirineu

Maika Makovski, Els Pets i Clara Peya hi actuaran els dies 9, 10 i 11 de juliol, respectivament

El Festival Talarn Music Experience torna aquest any a Lo Quiosc, a Talarn (Pallars Jussà), després d'un any d'aturada per la covid-19 amb l'objectiu de convertir-se en el festival de referència del Pirineu. Adaptat a la situació actual, comptarà amb Maika Makovski (9 de juliol), Els Pets (10 de juliol) i Clara Peya (11 de juliol).

La principal novetat d'aquesta edició serà la presentació d'un nou espai a Lo Quiosc on es duran a terme els concerts. Tindrà una zona de butaques amb capacitat per a 400 persones que permetrà mantenir la distància social. Alhora, incorpora el Village del festival amb una oferta gastronòmica que reivindica la producció local i de km 0. Per apropar la gent al recinte del festival, s'han previst busos llançadora.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pla general del promotor del Festival Talarn Music Experience, Ramon Mitjana, just al lloc on es celebraran els concerts
El Talarn Music Experience vol convertir-se en el festival de referència del Pirineu amb un aforament per a 400 persones | LleidaDiari.cat

Convertir a Lo Quiosc en l'epicentre cultural del Pallars

El Talarn Music Experience vol convertir a Lo Quiosc en l'epicentre cultural del Pallars, on música, gastronomia i territori es fusionaran. L'edició d'enguany serà la cinquena edició del certamen. Ramon Mitjana, promotor del festival, ha explicat que el 70% dels espectadors dels concerts vénen de fora del Pallars i ha recordat que és una molt bona oportunitat per donar a conèixer aquest territori. De l'oferta gastronòmica que serà tota local, Mitjana ha destacat la incorporació a la carta d'un mojito de cassís de la Pobla de Segur, la cervesa Oliba Green Beer (feta amb oliva del Pallars Jussà) i el vi del Celler Castell d'Encus (Talarn).


Comentaris

envia el comentari