Catalunya Diari

Tall de servei a la línia Lleida-La Pobla per obres de millora i manteniment

FGC oferirà diferents serveis d’autobusos substitutoris per garantir la mobilitat dels viatgers

Imatge del tren
Imatge del tren | LleidaDiari.cat

Amb motiu d'obres de millora i manteniment a la infraestructura el dilluns i el cap de setmana del 10 i 11 de març s'interromprà el servei d'un tram de la línia Lleida-La Pobla de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). El tram afectat pels treballs de millora és el comprès entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur. Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC posarà a disposició dels usuaris un servei d'autobusos substitutoris entre les estacions de Balaguer i La Pobla de Segur. L'autobús s'aturarà a totes les estacions del recorregut a la parada d'autobús més propera. No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya l'autobús s'aturarà sota demanda dels usuaris.

  

Entre les estacions de Lleida Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l'habitual. Tot i això, les següents circulacions també es veuran substituïdes per un servei d'autobús:

- 5 de març: tren amb sortida de Lleida Pirineus a les 5.25 hores i tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.30 hores.
- 11 de març: tren amb sortida de La Pobla de Segur a les 19.00 hores.

Durant aquests dies es millorarà la plataforma de via a prop de l'estació de Cellers-Llimiana amb la col·locació d'una llosa de formigó per optimitzar al repartiment de les càrregues. A més, es realitzaran diverses actuacions en talussos, drenatges i instal·lació de baranes en diferents pots.


Comentaris

envia el comentari