Catalunya Diari

Tall de trànsit al tram urbà de la C-14 a Tàrrega els dies 16 i 17 de juny

Així es facilitarà la instal·lació d'una canonada a la cruïlla amb el carrer de Joan Maragall per evacuar aigües pluvials

Imatge de les obres al carrer Jacint Verdaguer de Tàrrega
Tall de trànsit al tram urbà de la C-14 a Tàrrega els dies 16 i 17 de juny | LleidaDiari.cat

Les obres de renovació del carrer de Jacint Verdaguer de Tàrrega obligaran a tancar al trànsit rodat bona part del tram urbà de la carretera C-14 els dies vinents 16 i 17 de juny.

La incidència vindrà motivada per la instal·lació d'una canonada a la intersecció amb el carrer de Joan Maragall. La conducció es connectarà a un col·lector ja existent en aquest sector amb el propòsit d'evacuar les aigües pluvials cap al riu Ondara. El consistori ha obtingut l'autorització del Departament de Territori i Sostenibilitat, titular de la carretera, per efectuar el tall de circulació.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Canvis en la mobilitat interior

Per tant, els vehicles que travessin la ciutat hauran de transitar per les vies que circumval·len el nucli urbà (així s'informarà a l'entrada nord per la plaça d'Andorra i a l'entrada sud per l'avinguda de Tarragona). Al mateix temps, pel que fa a la mobilitat interior, s'efectuaran talls de trànsit a la plaça del Carme i al carrer de Joan Maragall, fet que obligarà els veïns a usar rutes alternatives durant els dos dies esmentats.

L'Ajuntament de Tàrrega inicià dilluns passat les obres de reurbanització del carrer de Jacint Verdaguer, el qual ja quedà tallat al trànsit en la totalitat del seu traçat. Els operaris concentren ara les tasques a demolir i retirar l'antic paviment per poder actuar al subsòl, on se substituiran les xarxes de serveis bàsics com el clavegueram, que presenta greus patologies a causa del pas del temps.

A més, la modernització de les conduccions permetrà separar les aigües pluvials de les residuals. A la superfície es construirà un nou paviment amb voreres i calçada a un sol nivell, eliminant barreres arquitectòniques. L'acció es du a terme en tota la longitud del carrer i en un segment de l'avinguda de la Generalitat, amb un àmbit total d'actuació de 1.820 metres quadrats de via pública. L'execució dels treballs s'ha adjudicat a l'empresa Tecnologia de Firmes SA per un import de 181.390 euros.


Comentaris

envia el comentari