Catalunya Diari

Tallaran el servei de tren de Lleida-la Pobla de Segur a partir de dilluns

Fins al seu restabliment, el 5 d'abril, FGC oferirà autobusos substitutoris per garantir la mobilitat dels viatgers

Un grup de persones a l'estació del tren de la Pobla de Segur

Un grup de persones a l'estació del tren de la Pobla de Segur | LleidaDiari.cat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) interromprà la circulació de trens entre el dilluns 18 de març i el divendres 5 d'abril en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur (Pallars Jussà). Com a alternativa, i amb l'objectiu de garantir la mobilitat de les persones usuàries, la companyia facilitarà un servei d'autobusos substitutoris per cobrir la part del recorregut que se'n vegi afectada.

Aquest, s'aturarà a la parada d'autobús més propera de totes les estacions de la línia on es vegi interrompuda la circulació de trens. No obstant això, a les de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya, la parada l'efectuarà sota demanda de les persones que viatgin en el tren. Mentrestant, entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer el servei serà l'habitual. 

Tot i això, es cobrirà en autobús la circulació que surt a les 05.25 hores de la capital del Segrià de dilluns a divendres i les que ho fan des de La Pobla de Segur a les 19.30 hores de dilluns a dijous, a les 21.22 hores els divendres i a les 19 hores els diumenges i festius. La interrupció del servei ferroviari es duu a terme amb l'objectiu d'efectuar tasques de manteniment programades a la unitat de tren 331.02.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Altres talls recents

A finals del passat mes de febrer, ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) va interrompre la circulació de tren en el tram comprès entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur, per obres de manteniment. Com a alternativa per garantir la mobilitat dels viatgers, FGC va posar a disposició dels usuaris un servei d'autobusos substitutoris. El bus es va aturar a totes les estacions del recorregut a la parada d'autobús més propera. No obstant això, a les estacions de Gerb, Sant Llorenç de Montgai, Vilanova de la Sal i Santa Linya el servei alternatiu per carretera es va realitzar sota demanda dels usuaris. Entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer el servei de trens serà l'habitual.

Tot i això, també es van veure substituïts per un servei d'autobús, les circulacions de tren amb sortida de Lleida-Pirineus a les 5.25 hores i el tren amb sortida de la Pobla de Segur a les 19.30 hores. En la mateixa línia, el divendres, dia 1 de març, es va substituir el servei habitual de tren per un servei d'autobús les circulacions amb sortida de Lleida-Pirineus a les 5.25 hores i de la Pobla de Segur, a les 21.22 hores, segons va informar en el seu moment FGC en un comunicat. Aquesta interrupció del servei no programada respon a tasques de manteniment correctiu sobre la unitat 331-01.


Comentaris

envia el comentari