Catalunya Diari

El taller familiar ‘Volar dibuixant’, dona el tret de sortida a la setmana de Cervera Capital de la Cultura

L’activitat, que a hores d’ara ja té l’aforament complet, tindrà lloc a les 18 hores a la Biblioteca Comarcal Josep Finestres

Imatge de l'obra | LleidaDiari.cat

El taller familiar 'Volar dibuixant' de Noemí Villamuza, autora de les il·lustracions de l'espectacle 'La nena dels pardals', donarà el tret de sortida aquest dimecres a les activitats d'aquesta setmana de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. 

L'activitat, que a hores d'ara ja té l'aforament complet, tindrà lloc a les 18.00 hores a la Biblioteca Comarcal Josep Finestres.

El taller és una activitat paral·lela de l'espectacle 'La nena dels Pardals'

El taller és una activitat paral·lela de l'espectacle 'La nena dels Pardals' que s'estrena diumenge a les 18.00 h al Teatre de La Passió. Es tracta d'un espectacle basat en el llibre amb el mateix nom de Sarah Pennypacker, adaptat per la companyia Teatre al Detall i amb la música en directe de La Tresca i la Verdesca i les il·lustracions de Noemí Villamuza.

Tot plegat s'emmarca dins el projecte 'Llibres a escena', que vol fomentar el gust per la lectura a partir de tres eixos: literatura, il·lustració i teatre, un projecte de nova creació de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. El taller familiar 'Volar dibuixant' de Noemí Villamuza, autora de les il·lustracions de l'espectacle 'La nena dels pardals', donarà el tret de sortida aquest dimecres a les activitats d'aquesta setmana de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. L'activitat, que a hores d'ara ja té l'aforament complet, tindrà lloc a les 18 hores a la Biblioteca Comarcal Josep Finestres.

La jornada 'Dones rurals, motor de progrés'

El cap de setmana s'iniciarà amb la jornada 'Dones rurals, motor de progrés', que forma part de la 'V Jornada sobre emprenedoria i lideratge femení', que se celebrarà el dia 23 de 9 a 14 hores a l'Auditori de Cervera.

El mateix dissabte l'Auditori municipal acollirà a les 20.30 h 'Epíclesis Flamenca' un recital de flamenc tradicional i modern d'Albert Cases Boquet, d'arrels cerverines que actua a Cervera per primer cop després de girar per tot el món.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari