Catalunya Diari

Els Tallers d’Estiu de Mollerussa obren les inscripcions amb la novetat d’oferir també servei de menjador

El servei menjador, que tindrà un cost de 30 euros per setmana i infant amb una inscripció mínima d'alumnes

L'Ajuntament de Mollerussa ha obert aquest dimarts el període d'inscripció per als tallers d'estiu, que tenen com a seu l'escola Ignasi Peraire, amb la novetat que enguany s'ofereix servei de menjador. Així ho van explicar l'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Joventut, Imma Casanella, els quals van indicar que es mantindran, davant la bona acollida, l'activitat en anglès, les activitats aquàtiques i l'estada nocturna, novetat de l'any passat. Per explicar el funcionament dels tallers, s'ha programat una reunió el dijous dia 7 a les 20.00 hores de la tarda a l'Oficina Jove del Pla d'Urgell.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El servei menjador, que tindrà un cost de 30 euros per setmana i infant amb una inscripció mínima d'alumnes, donarà servei des que s'acabi l'activitat fins a les 15.30 hores de la tarda, amb l'objectiu d'afavorir la conciliació laboral i familiar recollint una demanda existent en aquesta línia. Ho ha explicat Montse Hernández, portaveu de l'AMPAMollerussa, entitat que engloba totes les AMPA dels centres de primària de la ciutat i que ha estat la promotora de la iniciativa. 

Pel que fa a l'estada nocturna s'ha previst per al dijous 26 de juliol a la mateixa escola on es duen a terme els tallers, que comencen el 25 de juny i s'allarguen fins al 31 d'agost. L'activitat en concret estarà oberta a tots els nens que hagin participat dels tallers durant el mes de juliol i es plantejarà com una festa amb un sopar, acompanyat d'actuacions i jocs de nit. Per completar el pas de l'equador dels tallers, divendres 27 a partir de dos quarts de 12.00 del migdia es farà la Festa del Casal, que tindrà lloc al parc municipal i que comptarà amb l'actuació del grup d'animació infantil Pot Petit. Pel que fa a la coordinació dels tallers, adreçats a nens i nens de quatre a onze anys, tornarà a anar a càrrec de Qualia, l'àrea de projectes educatius de l'Associació Alba, ja que la seva proposta ha estat l'escollida després del concurs públic obert.

La directora de l'associació, Maite Trepat, i el director de Qualia, Lluís Nadal, van estar presents també a la roda de premsa per explicar l'eix temàtic que se seguirà enguany i que té per títol Qualianji, una aventura relacionada amb un joc màgic. En aquest sentit, s'han preparat un seguit d'activitats amb l'objectiu de treballar diferents valors tot fent una especial distinció en funció de l'edat. Així els més petits, de quatre a set anys, treballaran la creativitat, la imaginació, l'entusiasme i l'empatia mentre que els més grans, de vuit a onze anys, se centraran més en la tolerància, l'enginy, l'esperit crític o la companyia. El preu dels tallers per setmana es manté respecte a l'any anterior, tot i que s'han previst bonificacions. 

Així, les famílies nombroses i monoparentals podran obtenir un descompte de cinc euros, el mateix descompte que s'aplicarà per la inscripció d'un segon germà en la mateixa setmana. Les inscripcions, a banda de la via internet que estan bonificades amb tres euros de descompte, també es poden formalitzar a l'Ajuntament i a la piscina coberta. L'horari és de les 9.00 hroes del matí fins a les 13.30 del migdia, tot i que s'ha previst que l'acollida es pugui fer a partir de les 8.30 hores del matí per donar facilitats a la conciliació.


Comentaris

envia el comentari