Catalunya Diari

Tallers mecànics del Pirineu veuen com puja la petició d'hores de les ITV caducades

Els concessionaris augmenten les mesures d'higiene sobretot a l'interior dels vehicles i la neteja de les claus i papers

Un operari col·locant les proteccions a l'interior d'un vehicle com al seient, volant, canvi de marxes i fre de mà
Tallers mecànics del Pirineu veuen com puja la petició d'hores per la revisió de les ITV caducades | LleidaDiari.cat

La reobertura dels tallers mecànics aquest dilluns a la zona de l'Alt Pirineu ha vist com ha augmentat la demanda d'hores per revisió o reparació del vehicle. Adrià Farré, del Taller Lladós de Sort, ha explicat que la majoria de peticions han arribat de gent amb la ITV caducada que ha de fer la revisió per poder-la passar, ja que a partir d'ara també es restablirà aquest servei.

Fins ara, aquest taller de Sort s'havia dedicat a reparacions de vehicles d'emergències com Agents Rurals, ambulàncies o camions d'escombraries. Farré ha explicat que han incrementat les mesures d'higiene sobretot a l'interior dels vehicles i en la neteja de claus i papers. Farré ha assenyalat que a partir d'aquest dilluns hauran d'intensificar les reparacions de particulars que havien quedat pendents.

Han intensificat són les mesures de seguretat i higiene

El que sí que han intensificat són les mesures de seguretat i higiene. Tots els mecànics treballen amb guants i mascareta. Quan han de moure un vehicle hi posen les proteccions adients al seient, volant, canvi de marxes i fre de mà. Les mesures d'higiene s'intensifiquen de manera especial també en la neteja de les claus dels vehicles i dels papers dels cotxes.

Farré ha dit que també han de netejar bé els papers i bolígrafs amb què fan signar la documentació dels propietaris dels cotxes que reparen. En aquest taller també han assenyalat els espais de treball de cada operari perquè cap client el pugui traspassar i s'incompleixin així les distàncies de seguretat marcades. Contràriament al qual podria semblar, aquest taller de Sort preveu incrementar la feina en revisions de vehicles i reparacions d'aquells que durant aquests dos mesos s'han avariat i no s'han pogut portar al taller.


Comentaris

envia el comentari