Catalunya Diari

Tanca amb èxit la 3a Mollerussa Drone Party

Vicent Mayans, de Formentera i amb 11 anys, s'ha proclamat guanyador del circuit GP i també a la competició de simuladors de vol

Un moment de la competició amb simuladors de vol amb la última tecnologia FPV.
Un moment de la competició amb simuladors de vol amb la última tecnologia FPV. | LleidaDiari.cat

El jove pilot d’11 anys, Vicent Mayans, de Formentera, s’ha proclamat aquest diumenge al migdia campió de la 3a Mollerussa Drone Party en el circuit GP oficial de la trobada, a més de guanyar també en la competició amb simuladors de vol amb la última tecnologia FPV, una de les novetats d’aquest any i que també estava oberta al públic visitant. 

  

Durant la jornada d’aquest diumenge de la concentració, en la qual han participat 157 pilots d’arreu de l’Estat espanyol, s’han portat a terme les semifinals i final entre els 32 classificats dissabte. En el circuit GP oficial, i després de Mayans, els altres participants de la gran final han estat David Galera, de Tudela i que ha quedat en segona posició; Isaac Fuentecaja, de Calaf i en tercer lloc; Xavi Moreno, de Corbins i en quart lloc; Diego de la Fuente, de Bilbao i en cinquè lloc, i Marc Roman, de Vilanova i en sisè lloc. Pel que fa a la competició amb simuladors de vol, el primer lloc ha estat per a Vicent Mayans, el segon per a Diego de la Fuente i el tercer per a Xavi Armengol, de Palau-solità i Plegamans.

Imatge de família dels guanyadors del circuit GP oficial de la trobada.
Imatge de família dels guanyadors del circuit GP oficial de la trobada. | LleidaDiari.cat

 

Quant al desenvolupament d’aquesta 3a Mollerussa Drone Party, el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha destacat el creixement a nivell qualitatiu de la concentració, amb més serveis per als pilots, així com la bona resposta per part del públic durant les dues jornades del certamen, amb una afluència de visitants major a la d’anys anteriors. Precisament, aquest era un dels objectius marcats en aquesta edició, la qual obria amb una ampliada oferta d’activitats per gaudir no només de les curses sinó també per apropar aquest sector als visitants mitjançant masterclass o un petit saló amb empreses expositores.  

La Mollerussa Drone Party, organitzada conjuntament per l’ens firal, DDC, l’Associació Mollerussa Lan Party i l’Ajuntament de la capital del Pla d’Urgell, tanca així amb èxit la seva tercera edició i amb la vista posada en el futur d’aquest sector després de l’anunci que va fer dissabte el president de la Federació Aèria Catalana, Hèctor Rodríguez, en la seva visita al certamen, de fer el primer Campionat de Catalunya de competicions de drones de carreres, projecte al qual l’alcalde de la capital del Pla d’Urgell, Marc Solsona, va respondre oferint la ciutat com a seu per acollir algunes de les curses d’aquest campionat. 

Amb la Mollerussa Drone Party, l’ens Fira de Mollerussa obre el calendari per a aquest 2018, sent el pròxim certamen a celebrar la 146a Fira de Sant Josep del 16 al 19 de març


Comentaris

envia el comentari