Catalunya Diari

Tanca el mercat de Torrefarrera per les noves mesures de confinament municipal

Romandrà tancat els pròxims dos diumenges, 10 i 17 de gener de 2021 o mentre estigui vigent la restricció

Imatge d'arxiu del mercat de Torrefarrera
Tanca temporalment el Mercat Municipal de Torrefarrera del diumenge per les noves mesures de confinament municipal | LleidaDiari.cat

El Mercat Municipal de Torrefarrera tanca els pròxims dos diumenges, 10 i 17 de gener, per les mesures de confinament municipal acordades per la Generalitat de Catalunya i que van entrar en vigor aquest dijous 7 de gener.

El tancament es mantindrà mentre estigui vigent el confinament municipal, que està previst fins a les 0.00 h del 18 de gener, com a mesura per aturar la transmissió del virus de la COVID-19. L'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, explica que, com ja va passar a l'octubre, «sentim molt pels paradistes aquests canvis constants, però des de l'equip de Govern ens veiem obligats a prendre aquesta decisió, ja que no té sentit obrir un mercat amb les dimensions del de Torrefarrera només per als compradors de la nostra localitat, ja que no s'hi podran desplaçar persones d'altres municipis que representen una bona part dels compradors habituals».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Un nou espai a l'aire lliure

Els veïns i veïnes de Torrefarrera gaudiran enguany d'un nou espai a l'aire lliure gràcies al passeig verd que l'Ajuntament està adequant en un terreny ubicat al límit oriental del nucli urbà, paral·lel al carrer Mossèn Cinto, en una zona qualificada de verda, però que no s'havia condicionat fins ara per a l'ús de la ciutadania. La brigada municipal està adequant el terreny del passeig, que tindrà gairebé 1.200 metres de llarg, i anirà des del Camí de Benavent a la carretera N-230.

El passeig tindrà 15.000 m² de zona verda amb zones arbrades, un passeig i punts de descans. Aquest hivern, en la primera fase, s'hi plantaran 130 arbres. El cost total de l'actuació d'aquesta primera fase serà d'uns 30.000 €. L'alcalde de Torrefarrera, Jordi Latorre, indica que «és un pas molt important en la voluntat de fer un poble verd. Recuperem un espai que podrà ser aprofitat com a zona de passeig i descans, aportarà noves zones arbrades i promovem rutes de passeig accessible per Torrefarrera».


Comentaris

envia el comentari