Catalunya Diari

Tarda de tempestes fortes i irregulars arreu de Catalunya

Els Bombers han rebut una vintena d'avisos per les pluges al Vallès Occidental, Barcelonès i Baix Llobregat

Tarda de dissabte amb tempestes fortes i irregulars arreu deCatalunya, amb xàfecs sobtats sovint acompanyats de calamarsa o pedra.
 

Els Bombers de la Generalitat han rebut una vintena d'avisos per les pluges entre les 14 i les 16 hores, la majoria concentrats al Vallès Occidental, Barcelonès i Baix Llobregat. Gran part de les actuacions han estat per retirar algun arbre caigut o per atendre acumulacions puntuals d'aigua a la via pública.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

A Castellbisbal, els Bombers han hagut de rescatar dos conductors atrapats per l'aigua en un carrer del polígon industrial del Llobregat, sense més conseqüències. Destaquen registres com els 60 litres de Sant Feliu de Codines, els 50,3 litres de Sant Andreu de la Barca o els 35,9 litres de Castellbisbal. 
 

En aquesta última població del Vallès Occidental, 23 litres han caigut en només mitja hora. Protecció Civil ha emès un avís de temps violent en les properes hores a l'Alt Camp i l'Alt Penedès, i amb menys probabilitat al Baix Penedès i l'Anoia. Pot caure pedra de diàmetre superior als 2 centímetres, haver-hi ratxes de vent superiors als 100 km/h i/o esclafits.

Els dos cotxes atrapats per l'aigua en un carrer del polígon industrial del Llobregat a Castellbisbal, el 18 de setembre del 2021
Els dos cotxes atrapats per l'aigua en un carrer del polígon industrial del Llobregat a Castellbisbal | LleidaDiari.cat

Incendi de rostolls a Alfarràs

D'altra banda, aquest divendres al vespre es va originar un incendi de rostolls a Alfarràs i es va rebre l'avís vora les 20.28 hores.

En aquest incendi hi van estar treballant cinc dotacios dels Bombers de la Generalitat i a més a més, comptaven amb el recolzament dels Bombers de l'Aragó
 

Des d'un primer moment van envoltar el foc amb línies d'aigua així com es va treballar amb eines manualment. Sobre les 22.00 hores de la nit, concretament, a les 21.58 hores, aquest es va donar per estabilitzat tot i que comptaven amb totes les mateixes dotacions.
 

Finalment aquest incendi es va donar per extingit i tant els Bombers de Catalunya com els d'Aragfó es van retirar de matinada. Finalment, hi va haver molts pocs danys i el foc només va cremar durant aproximadament una hora.


Comentaris

envia el comentari