Catalunya Diari

Tàrrega aconsegueix una rua de Carnaval de rècord, amb 1.550 inscrits i 74 comparses

Una de les novetats d'enguany és l’estrena d’un sistema amb el qual tots els participants podran escoltar la música de la rua a través de la freqüència 106.3 FM

El dia àlgid es viurà aquest dissabte, dia 25 de febrer, amb la gran rua. | LleidaDiari.cat

Tàrrega ha donat aquest dijous el tret de sortida al Carnaval amb un grapat d’activitats i festes fins el pròxim diumenge al voltant de la temàtica de la Tàrrega del futur. El dia àlgid es viurà aquest dissabte, dia 25 de febrer, amb una rua que ja ha superat tots els rècords amb 1.550 inscrits provinents de 74 comparses diferents, 14 de les quals seran carretes. Per millorar el so de la rua, una de les novetats d’enguany és l’estrena d’un sistema amb el qual tots els participants podran escoltar la música de la rua a través de la freqüència 106.3 FM. D’aquesta manera, les comparses participants podran complementar els equips de so ja instal·lats durant el recorregut i mitjançant altaveus portàtils podran ballar al ritme de la mateixa música del carnaval.

Una altra de les estrenes és la incorporació de dos speakers al punt del jurat situat al Pati i que animaran el públic assistent. Les comparses desfilaran davant els responsables d’escollir les deu millors comparses, les cinc millors carretes i la millor disfressa individual o de parella. Els speakers acompanyaran aquest moment amb comentaris relacionats amb cada comparsa. A més, tota la gent que no pugui seguir la rua des de Tàrrega ho podrà a fer a través de Tàrrega TV, que retransmetrà en directe la rua al seu web. A la Plaça Major també s’instal·larà un projector per poder seguir el desenvolupament de la rua mentre les comparses van arribant a la plaça a l’espera del discurs del Rei Carnestoltes. 

El sopar posterior al Club Natació comptarà amb 800 comensals, unes places que es van esgotar en només dues hores des que es va obrir el procés de compra. Divendres a la tarda també s’espera una rua infantil multitudinària que començarà a les 17.00 hores amb una xocolatada al Sant Josep i culminarà a la Plaça de les Nacions amb animació infantil i inflables. Dissabte al matí, també hi haurà el Comerç-toltes per la vila i diumenge es posarà el punt i final amb el ball de màscares al Mercat.


Comentaris

envia el comentari