Catalunya Diari

Tàrrega adapta l’agenda cultural als horaris fixats pel toc de queda

Circuit Urgellenc variarà els horaris de Cine Club La Lloca

Imatge de l'artista Feliu Ventura
Feliu Ventura és un dels artistes que actuarà a Tàrrega | LleidaDiari.cat

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ha modificat la graella d'activitats programades per als dies vinents adaptant-la a les noves mesures fixades pel toc de queda a Catalunya.

Així, davant l'obligació que les activitats culturals finalitzin abans de les 10 de la nit (i per facilitar el desplaçament del públic a casa abans de les 11 de la nit), s'han avançat els horaris de les següents propostes: El concert del cantautor Feliu Ventura en el marc del Correllengua, previst per divendres vinent 30 d'octubre al Teatre Ateneu, s'avança a les 8 del vespre (estava inicialment programat a les 21h). Les entrades estan a la venda al preu de 3 euros al web www.culturatarrega.cat. L'artista valencià presentarà les cançons del seu darrer treball, titulat Convocatòria.

Val a recordar que l'aforament del Teatre Ateneu ja es reduí des del passat setembre al 50% de l'aforament. La següent activitat del Correllengua, la presentació del llibre de la lingüista Carme Junyent, es manté per al divendres 13 de novembre, a les 8 del vespre, a la Casa Consistorial.

L'actuació de la companyia El Espejo Negro

D'altra banda, l'actuació de la companyia El Espejo Negro reprogramada al divendres 6 de novembre s'avança també una hora. La funció tindrà lloc a les 8 del vespre al Teatre Ateneu. Exponent representatiu de les titelles per al públic adult, la veterana agrupació andalusa presentarà 'Espejismo', muntatge d'humor mordaç que reivindica la llibertat d'expressió. Es tracta d'una de les propostes de la 26a Temporada de Teatre, que també avançarà a les 8 del vespre les funcions corresponents a 'Monroe-Lamarr' del dissabte 14 de novembre i 'Celebraré mi muerte' del dissabte 28 de novembre. Posteriorment s'informarà dels horaris de les dues representacions de 'T'estimo si he begut' del dissabte 12 de desembre. Pel que fa a l'espectacle familiar 'MiraMiró' de Baal Dansa del diumenge 8 de novembre, la funció es manté a les 6 de la tarda.

La Regidoria de Cultura també informa que els horaris de les exposicions del Museu Tàrrega Urgell i la Sala Marsà no variaran en ajustar-se ja al toc de queda. Per la seva part, Circuit Urgellenc ha comunicat que també adaptarà els horaris de la cartellera de Cinemes Majèstic a les restriccions. Així, les sessions de Cine Club La Lloca s'avançaran a les 8 del vespre. És el cas, per exemple, de la projecció més propera en el calendari, "Falling" de Viggo Mortensen, programada per al divendres 6 de novembre.


Comentaris

envia el comentari