Catalunya Diari

Tàrrega, Altet i Claravalls iniciaran la temporada de les piscines el dia 19

Recintes amb mesures sanitàries i aforament limitat al 70%, sense franges horàries

Les piscines municipals de Tàrrega, Altet i Claravalls iniciaran la nova temporada de bany el dissabte 19 de juny.

Per segon any consecutiu, les instal·lacions s'adapten a les mesures de seguretat sanitària contra la Covid-19 per garantir la salut de les persones usuàries, aquesta vegada amb aforament limitat al 70%.

A diferència de l'estiu passat, però, no s'establiran franges horàries per accedir al recinte, que romandrà obert de 2/4 d'11 del matí a les 8 del vespre. Caldrà mantenir la distància de seguretat i dur mascareta en els llocs de pas.

A més, s'habilitarà un circuit d'entrada i sortida amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i estora desinfectant. Els grups formats per diferents bombolles no podran superar les 10 persones. Així mateix, no es podrà fer ús de les guixetes, gandules, fonts d'aigua i dutxes dels vestidors (sí de les dutxes exteriors).

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Imatge de les piscines de Tàrrega
Tàrrega, Altet i Claravalls iniciaran la temporada de les piscines municipals d’estiu el dissabte 19 de juny | LleidaDiari.cat

La Regidoria d'Esports, que gestiona directament el servei, ha rebaixat els preus públics dels abonaments de Tàrrega entre un 15% i un 18%, segons les diferents modalitats. Així, a tall d'exemple, l'abonament individual per adults passa de 90 a 75 euros.

L'abonament infantil serà de 55 euros

L'abonament infantil serà de 55 euros; per a persones jubilades, de 45 euros; i el familiar, de 145 euros. Una altra novetat és la creació d'un abonament de 25 banys a 60 euros.

D'altra banda, es mantenen els imports de les entrades individuals: 3 euros (infantil), 4 euros (adult) i 2 euros (majors de 65 anys). L'accés continuarà sent lliure per als infants menors de 4 anys.

A més, es mantenen els preus especials per a persones amb discapacitat, que gaudeixen de l'entrada a 1 euro i l'abonament a 30 euros (el mateix preu s'aplicarà a les seves persones acompanyants i monitors).

Silveri Caro, regidor d'Esports, destaca que «tot i que la gestió del servei és deficitària per l'elevada despesa que comporta, rebaixem els abonaments per incentivar l'ús de les piscines com a servei públic a l'abast de la ciutadania».

L'edil reitera que «a l'igual que l'estiu passat, les persones usuàries podran gaudir de les estones de bany i sol amb totes les garanties sanitàries».

Les piscines d'Altet i Claravalls

Pel que fa a les piscines d'Altet i Claravalls, els preus públics augmenten lleugerament per escurçar la diferència en relació amb les de Tàrrega. Els veïns residents dels pobles tindran preferència a l'hora d'adquirir abonaments, que oscil·laran dels 35 als 120 euros.

Les entrades individuals costaran de 2 a 4 euros segons la modalitat. També s'hi podran adquirir les entrades especials per a persones amb discapacitat.

La venda d'entrades i abonaments s'efectua per via telemàtica mitjançant el web www.tarrega.cat/piscines a partir de dijous 10 de juny (en accedir al recinte es mostrarà al mòbil el codi de la compra).

A la taquilla només es podran adquirir entrades pagant amb targeta (no abonaments). La temporada de bany a Tàrrega s'allargarà fins al diumenge 5 de setembre mentre que a Altet i Claravalls finalitzarà el dimarts 31 d'agost.


Comentaris

envia el comentari