Catalunya Diari

La #FMTàrrega2021 amplia l’aforament del concert de Gertrudis i Maruja Limón

Les normatives de seguretat han limitat la capacitat d’aforament dels espais, tant interiors com exteriors

Dos dels espectacles de la #FMTàrrega2021 que ja havien esgotat les localitats disponibles podran comptar amb més aforament. La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Tàrrega ha treballat els darrers dies per poder satisfer la gran demanda de públic que s'ha inscrit als diferents esdeveniments que s'han preparat per celebrar els actes culturals de la #FMTàrrega2021, que enguany està molt condicionada per la situació pandèmica de la Covid-19.

D'aquesta manera, el concert de dissabte al Càmping amb Gertrudis i Maruja Limón i l'espectacle de foc de la BAT de diumenge amplien l'aforament. Aquest dimecres 12 de maig es procedirà a atorgar les places per ordre d'inscripció a la gent que ja s'havia inscrit i el formulari seguirà actiu fins a omplir totes les localitats disponibles.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les normatives de seguretat

Les normatives de seguretat que s'han hagut de seguir per la situació pandèmica de la Covid-19 han limitat la capacitat d'aforament dels espais, tant interiors com exteriors. Des de l'organització #FMTàrrega2021 s'ha treballat per intentar realitzar el màxim nombre d'esdeveniments amb la capacitat màxima i seguint tots els protocols establerts.

Aquest dimecres comença la programació de la #FMTàrrega2021 amb el repic de campanes i Sirollada amb els diables de BAT a les 12h, l'Eixideta al Teatre Ateneu a les 18.30h i el pregó a càrrec de l'escenògraf Llorenç Corbella a la Plaça dels Comediants a les 20h.


Comentaris

envia el comentari