Catalunya Diari

Tàrrega anima a celebrar el Dia Internacional de la Dansa a les xarxes

Crida perquè la ciutadania s’enregistri ballant a casa i ho comparteixi amb l’etiqueta #BallemaCasaDID20Tàrrega

Cartell de l'esdeveniment
Tàrrega anima a celebra el Dia de la Dansa des de casa | LleidaDiari.cat

La Regidoria de Cultura de Tàrrega ha llançat una crida popular per a celebrar de forma virtual el Dia Internacional de la Dansa, que es commemora cada 29 d'abril.

Així, es proposa a la ciutadana que participi ballant des de casa i penjant els vídeos de les coreografies a les xarxes socials amb l'etiqueta #BallemaCasaDID20Tàrrega. La convocatòria s'adreça a tothom: professionals, amateurs, nens i nenes, joves, adults... La Regidoria de Cultura també ha informat d'aquesta iniciativa als clubs, entitats i gimnasos que acostumaven a actuar a la Marató de Dansa de Tàrrega, la qual se celebrava cada any en aquestes mateixes dates.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Dansa a les xarxes socials

Els comptes de les xarxes socials de la Regidoria de Cultura compartiran aquest dimecres els vídeos que s'adhereixin a la proposta. També s'anima a difondre enregistraments de passades edicions de la Marató de Dansa de la capital de l'Urgell. A més, a les 11 del matí, es farà una lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa a l'emissora municipal Ràdio Tàrrega. La intenció és que el confinament no aturi la celebració i que les xarxes s'inundin de coreografies donant suport així a l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i al sector de la cultura en general.

 

Tàrrega i Mollerussa es preparen per quan calgui fer un desconfinament segur

Els ajuntaments de Tàrrega i Mollerussa han començat a planificar i habilitar el condicionament dels espais municipals perquè quan sigui possible es pugui dur a terme un desconfinament segur tant per a les plantilles com per a la ciutadania usaria dels serveis públics. En el cas de la capital de l'Urgell, ja s'han instal·lat mampares protectores als taulells de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), i a la capital del Pla s'han demanat pressupostos. 


Comentaris

envia el comentari